Τα αστρολογικά tips της ημέρας (16/4): Διαμόρφωσε τη μέρα σου όπως θέλεις εσύ!


Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο;

Κριέ, σταμάτα να φαντάζεσαι πως θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί τα πράγματα υπό άλλες συνθήκες, και προσπάθησε να προσαρμοστείς και να αποδεχθείς το πως έγιναν.

Ταύρε,  παρατήρησε τη διάθεση σου και την ψυχολογική σου κατάσταση, και προσπάθησε να καταλάβεις από που προέρχονται τα αρνητικά σου συναισθήματα.

Δίδυμε, όπως συνήθως ψάχνεις την αλήθεια και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο, έχε όμως στο μυαλό σου ότι η αλήθεια είναι υποκειμενική.

Καρκίνε, ένα κοντινό σου πρόσωπο λέει λεπτομέρειες της ζωής σου σε άτομα που δεν γνωρίζεις και αυτό σε ενοχλεί καιρό. Προσέγγισε τον και εξήγησε του διπλωματικά τη θέση σου.

Λέοντα, αυτή τη στιγμή μπορείς να πραγματοποιήσεις το οτιδήποτε αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένη. Αυτό περιλαμβάνει οικονομικά αλλά και επαγγελματικα ζητήματα.

Παρθένε, η διάθεση σου λειτουργεί υπέρ σου παρόλο που προτεραιότητα σου σήμερα είναι το να βοηθήσεις τους άλλους. Προσπάθησε ενώ βοηθάς τους άλλους να μην ξεχάσεις τον εαυτό σου.

Ζυγέ, ξέρεις πολύ καλά ότι τα λόγια που είπες πρέπει να τα υποστηρίξεις με πράξεις και η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να αποδείξεις όλα αυτά που θέλεις.

Σκορπιέ,  είναι γνωστό ότι είσαι εργασιομανής και λατρεύεις τη δουλειά και τη δημιουργικότητα ακόμα και εάν τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα εμφανή. Έχε στο νου σου ότι η επιτυχία δεν αργεί να φανεί.

Τοξότη, όσο η δουλειά αυξάνεται τόσο πιέζεσαι ώστε να την φέρεις εις πέρας. Μην ξεχνάς ότι αυτό σε κάνει ένα υπεύθυνο άτομο που κρατάει το λόγο του.

Αιγόκερε, προσπάθησε να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα την κοινωνική σου ζωή ώστε να σε κάνει να νιώθεις καλά. Πρέπει να βρεις ένα τρόπο να επωφεληθείς από όλες σου τις συναναστροφές, μικρές ή μεγάλες.

Υδροχόε, είσαι αρκετά ευερέθιστη σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σου ζητήματα και γι' αυτό τα μοιράζεσαι με συγκεκριμένους ανθρώπους, σήμερα προσπάθησε να ακούσεις και τι έχουν οι άλλοι να σου πουν.

Ιχθύ, η ανάγκη σου για περιπέτεια σε κάνει να ξεπερνάς τα όρια σου, σήμερα προσπάθησε να θυμηθείς την παλιά σου ρουτίνα και ποια είσαι.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας