Τα αστρολογικά tips της ημέρας (13/2): Εξερεύνησε τα συναισθήματα σου


Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο;

Κριέ, η ευθύς αντιμετώπιση που έχεις σε αρκετά ζητήματα πολλές φορές σοκάρει τους άλλους, ειδικά όταν μιλάς με απόλυτη ειλικρίνεια για τον εαυτό σου.

Ταύρε, σήμερα η μέρα θα είναι γεμάτη προκλήσεις για να πάρεις ρίσκα, υπολόγισε σωστά εάν τα χρειάζεσαι και τι μπορούν να σου προσφέρουν.

Δίδυμε, άσε την ευφυία και τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσουν σήμερα, ειδικά σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις.

Καρκίνε, η ευαισθησία που δείχνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι πραγματικά αξιολάτρευτη όμως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι και τι χρειάζεσαι εσύ.

Λέοντα, σίγουρα το να ακούσεις τη γνώμη κάποιου δεν σημαίνει ότι θα την ακολουθήσεις, παρ' όλα αυτά γνωρίζεις καλά ότι είναι μία ένδειξη σεβασμού η οποία θα ευοδώσει.

Παρθένε, συναντήσου με φίλους που σου έχουν λείψει και κάνε κάτι που θα σου θυμίσει παλιές ωραίες εποχές, ένα ευχάριστο διάλειμμα είναι ιδανικό για εσένα αυτή την περίοδο.

Ζυγέ, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να εξερευνήσεις τα συναισθήματα σου μέσω της επικοινωνίας σου με κάποιον που σε καταλαβαίνει.

Σκορπιέ, μία παρορμητική αγορά που θα κάνεις θα σε γεμίσει μετά με ενοχές, μην μετανιώνεις και απόλαυσε το δώρο που έκανες στον εαυτό σου.

Τοξότη, αυτή την περίοδο τα πράγματα είναι πολύ αισιόδοξα στη ζωή σου και νιώθεις την ανάγκη να το μοιραστείς.

Αιγόκερε, ένα απροσδόκητο μήνυμα θα ταράξει τα νερά της ήρεμης ημέρας σου, έχε τα αυτιά και τα μάτια σου ανοιχτά.

Υδροχόε, εάν καιρό τώρα κρατάς ένα μυστικό που αφορά κάποιον άλλον ίσως σήμερα δεν καταφέρεις να το κρύψεις από κάποιον που θα θέλει ειλικρίνεια από εσένα.

Ιχθύ, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος να κάνεις κάτι από το τώρα. Εκμεταλλέυσου το και στην πράξη σήμερα.