Τα αστρολογικά tips της ημέρας (9/1): Θα συναντήσεις νέα άτομα σήμερα!


Κριέ, τα ένστικτά σου σε κατευθύνουν σωστά σήμερα επειδή δεν αμφιβάλλεις για αυτά, εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου.

Ταύρε, μπορεί να σου φανεί πολύ δελεαστικό να εμπλακείς σε κάποιο καυγά σήμερα, όμως πρόσεχε μην το παρατραβήξεις.

Δίδυμε, όταν κάνεις παρέα με τα σωστά άτομα όλα φαίνεται να συμβαίνουν έτσι όπως θα έπρεπε. Έχε το στο μυαλό σου όταν θα συναντήσεις σήμερα νέα άτομα.

Καρκίνε, τις τελευταίες ημέρες είσαι διατεθειμένη να είσαι προκλητική και να πάρεις ρίσκα. Μην αναρωτηθείς εάν ο περίγυρος σου παραξενευτεί.

Λέοντα, η ενέργεια που σε διακατέχει σε φέρνει ακριβώς στη θέση που πρέπει αλλά και ήθελες να είσαι, μην σε ανησυχεί το ότι δεν είσαι προετοιμασμένη.

Παρθένε, ενέδωσε σε αυτό το νέο φλερτ που σε περιτριγυρίζει, καλή η δουλειά αλλά χρειάζεσαι και λίγο διασκέδαση.

Ζυγέ, θα χαιρόσουν ιδιαιτέρως εάν ο τραπεζικός σου λογαριασμός ήταν τόσο γεμάτος όσο η ατζέντα σου αυτές τις ημέρες.

Σκορπιέ, παρόλο που τα αιτήματα σου σε επαγγελματικά ζητήματα είναι δίκαια, ίσως να πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα για να τα διεκδικήσεις.

Τοξότη, η περιπέτεια σε καλεί σήμερα και γνωρίζεις ήδη ότι η απάντηση σου θα είναι θετική. Δοκίμασε κάτι νέο και ενδιαφέρον που θα συζητάς για την επόμενη εβδομάδα.

Αιγόκερε, εάν κάποιος επιμένει να πάρει όλα αυτά που πιστεύει πως του ανήκουν, αλλά κάποια ανήκουν σε εσένα, θύμησε του ευγενικά ότι έδωσες όσα μπορούσες.

Υδροχόε, ένα κοντινό σου άτομο έχει πολύ ξεκάθαρες απόψεις για το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα κάτι που εσένα σε ενοχλεί, συζήτησε το μαζί του.

Ιχθύ, σήμερα θα σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου και οι συνεργάτες σου θα σου το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο, πες τους ευγενικά να σε αφήσουν να κάνεις τη δουλειά σου ήρεμη.