Τα αστρολογικά tips της ημέρας (7/2): Εξέφρασε τα συναισθήματα σου

άστρα

 Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο;

Κριέ, χρειάζεσαι λίγο ιδιωτικό χρόνο για να οργανώσεις το πλάνο των επόμενων εβδομάδων σου, παρόλο που δεν έχεις συνηθίσεις να οργανώνεις μακροπρόθεσμα σχέδια αυτή τη φορά είναι απαραίτητο.

Ταύρε, μία μεγάλη επιτυχία έρχεται να τονώσει το ηθικό αλλά και τον εγωισμό σου. Όταν οι τριγύρω σου έρθουν να σε ρωτήσουν το μυστικό της επιτυχίας σου, μην τους το κρύψεις.

Δίδυμε, οι ηγετικές σου ικανότητες είναι γνωστές σε οποιονδήποτε σε γνωρίζει, σήμερα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να τις δείξεις και σε κάποιον που θα τις χρειαστεί περισσότερο από εσένα.

Καρκίνε, μία σχέση της ζωής σου που δεν θεωρούσες τόσο σημαντική πρόκειται να σε εκπλήξει ευχάριστα αλλά και να σου αποδείξει πως πάντα μπορεί να γίνει μία μεγάλη ανατροπή.

Λέοντα, σε ό,τι αφορά τον έρωτα είσαι πολύ ανοιχτή, οι τελευταίες καταστάσεις που βίωσες σε έκαναν να πιστεύεις πως είσαι καλύτερα χωρίς συντροφιά. Απόψε εάν αισθανθείς διαφορετικα μη διστάσεις να το εκδηλώσεις.

Παρθένε, από όλους τους ανθρώπους που γνωρίζεις αυτή τη στιγμή μόνο ο εαυτός σου είναι σωστός σύμβουλος στις αποφάσεις που θέλεις να πάρεις. Χρησιμοποίησε την ωριμότητα και τη σοφία σου για να βοηθήσεις τον εαυτό σου χωρίς να αμφιβάλλεις.

Ζυγέ, σήμερα ίσως αισθανθείς πως θέλεις να αλλάξεις τον αριθμό τηλεφώνου σου ή ακόμα και τη διεύθυνση σου. Πέρνα ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου για να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά.

Σκορπιέ, τον τελευταίο καιρό αισθάνεσαι ότι οι φίλοι σου σε παραμελούν ενώ δουλεύεις ασταμάτητα. Δώσε στους ανθρώπους σου την ευκαιρία να σου δείξουν ότι νοιάζονται για εσένα.

Τοξότη, αυτές τις ημέρες αισθάνεσαι ότι η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο στη ζωή σου είναι δύσκολη συγκριτικά με παλαιότερα. Εξέφρασε τα συναισθήματα σου και πες ό,τι σε απασχολεί για αρχή.

Αιγόκερε, σε απασχολούν πολλά το τελευταίο διάστημα και το μυαλό σου δεν μπορεί να ησυχάσει. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου και να αποφύγεις τις ανούσιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν.

Υδροχόε, μία επαγγελματική ευκαιρία που περίμενες καιρό πρόκειται να εμφανιστεί σήμερα όμως όχι με τη μορφή που περίμενες οπότε να είσαι προετοιμασμένη.

Ιχθύ, ένα άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον θα σε κρίνει άσχημα σήμερα όμως προσπάθησε να μην το πάρεις προσωπικά και να σκεφτείς τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του.