Τα αστρολογικά tips της ημέρας (5/1): Φανέρωσε τη γοητεία σου


Κριέ, είναι αρκετά δελεαστικό για εσένα να απαντήσεις σε όλες τις υποχρεώσεις που άφησες πίσω στις γιορτές, έχεις ακόμα χρόνο, κάνε το όποτε νιώσεις έτοιμη.

Ταύρε, αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη είναι να μείνεις συγκεντρωμένη στο παρόν και να σταματήσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Δίδυμε, όταν αποφασίσεις να δείξεις τη γοητεία σου το ξέρεις ότι υπάρχουν πολλά θύματα, φρόντισε να επιλέξεις σωστά σε ποιον θα τη δείξεις.

Καρκίνε, σου είναι εύκολο να ασχοληθείς αρκετά με ένα ανούσιο ζήτημα και να ξοδέψεις πολύτιμη ενέργεια, έχε το στο νου σου σήμερα σε ''προβλήματα'' που μπορεί να παρουσιαστούν.

Λέοντα, η υποστήριξη που σου δείχνουν οι φίλοι σου είναι πολύ σημαντική για εσένα, σήμερα δείξε τους πόσο ευγνώμων είσαι που είναι στη ζωή σου.

Παρθένε, σήμερα πρέπει να μετράς τα λόγια σου και να σκέφτεσαι διπλά πριν μιλήσεις, ιδίως στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγέ, μια νέα περίοδος ξεκινά για εσένα κυρίως στην κοινωνική σου ζωή. Ετοιμάσου να γνωρίσεις ανθρώπους και να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Σκορπιέ, η φαντασία σου οργιάζει σήμερα, εκμεταλλεύσου αυτή τη δημιουργικότητα σε ευχάριστα σενάρια και όχι εφιάλτες.

Τοξότη, έχε τον εαυτό σου σε εγρήγορση για κάποια πιθανή αλλαγή, ειδικά εάν είναι εσωτερική.

Αιγόκερε, πρέπει να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε βαραίνει, άμεσα. Κρίνε εσύ τι είναι αυτό που αν σε βαραίνει πρέπει να ξεφορτωθείς.

Υδροχόε, σήμερα θέλεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αναζήτησε άτομα που ξέρεις ότι θα περάσεις ευχάριστα.

Ιχθύ, η ζωή σου πρόκειται να αλλάξει πολύ σύντομα σε διαδοχικές φάσεις.