Τα αστρολογικά tips της ημέρας (4/1): Υποδέξου με χαρά την αλλαγή


Κριέ, αυτή τη στιγμή της ζωής σου φλερτάρεις με ένα καινούργιο άτομο το οποίο είναι αρκετά μυστηριώδες, θυμήσου να είσαι επιφυλακτική.

Ταύρε, με τη νέα χρονιά ίσως να βάλεις στόχο να σταματήσεις να ταυτίζεσαι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σου, για αρχή προσπάθησε να περιορίσεις το στρες.

Δίδυμε, είσαι γεμάτη νέες ιδέες αυτή την περίοδο, μοιράσου τες με τους κοντινούς σου αλλά και με τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Καρκίνε, αυτές τις ημέρες κάποιος που είχε εξαφανιστεί από τη ζωή σου πρόκειται να επανεμφανιστεί, μην συγκρατήσεις τη χαρά σου.

Λέοντα, αυτή την περίοδο σε απασχολούν πολύ τα οικονομικά σου θέματα όμως πρέπει να θυμηθείς να πάρεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Παρθένε, δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε όλα τα αναπάντητα ερωτήματα που σε βασανίζουν είτε αφορούν εσένα είτε άλλους. Μην σπαταλάς ενέργεια σε ζητήματα που δεν λύνονται.

Ζυγέ, συνήθως είσαι η πιο κοινωνική της παρέας αυτές τις ημέρες όμως το μόνο που θέλεις είναι χρόνος για τον εαυτό σου, δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές.

Σκορπιέ, πιθανώς τα σχέδια που έχεις κάνει για σήμερα να αλλάξουν ή και να ακυρωθούν, προσπάθησε να μην εκνευριστείς και σπαταλήσεις ενέργεια που δεν είναι απαραίτητη να σπαταληθεί.

Τοξότη, η βαρεμάρα δεν είναι στα άμεσα σχέδια σου, εκμεταλλέυσου αυτή την ενέργεια που σε διακατέχει για να περάσεις μία εκπληκτική ημέρα.

Αιγόκερε, μπορεί οι κοντινοί σου να δυσκολεύονται να σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους όμως εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να επικεντρωθείς σε άλλα ζητήματα, προσπάθησε η συμπεριφορά τους να μην σου αποσπάσει την προσοχή.

Υδροχόε, σήμερα θα βρεις την όρεξη και την ενέργεια  να συζητήσεις όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν τόσες μέρες.

Ιχθύ, υποδέξου με χαρά τις αλλαγές που προκύπτουν στη ζωή σου και θα αλλάξει και ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα.