Τα άστρα της εβδομάδας: Όσα θα συμβούν από 6 ως 12/11

allef-vinicius-189827

Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη ξεκινάει η καινούργια εβδομάδα. Έτσι, ο τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης αλλάζει και γινόμαστε πιο εξωστρεφής, με έναν πιο αισιόδοξο τρόπο σκέψης, ενώ οι συζητήσεις μας στρέφονται σε θέματα που αφορούν τη δικαιοσύνη, την ανώτερη παιδεία, τον αθλητισμό και τις σχέσεις μας με οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, γεννημένοι από 21 ως 30 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 1η ως την 10η μοίρα αυτών των ζωδίων, θα βρίσκεστε σε μια διάθεση να επικοινωνήσετε, θα λάβετε ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, θα θελήσετε ίσως να διευρύνετε το πεδίο της γνώσης σας, ενώ θα έχετε και την επιθυμία να ταξιδέψετε.

Με μια ακόμη μετακίνηση συνεχίζει η εβδομάδα αφού η Αφροδίτη στις 7/11 περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς αλλά και των οικονομικών μέσα στον Σκορπιό θα κάνει τα συναισθήματα έντονα, βαθιά, παθιασμένα αλλά θα τους δώσει και μια μορφή κτητικότητας, ζήλιας και καχυποψίας.

Όλα θα βιώνονται στο ‘κόκκινο’, ενώ όποια σχέση ξεκινήσει τώρα θα είναι καθοριστική. Σε πρώτο πλάνο και ζητήματα οικονομικά που σχετίζονται με ταμεία, τράπεζες και δανειακές υποχρεώσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες που είστε γεννημένοι από 21 ως 26 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 1η ως την 6η μοίρα αυτών των ζωδίων ετοιμαστείτε για ανανέωση της εξωτερικής σας εμφάνισης, για κοινωνικές συναναστροφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, για ενδεχόμενη αύξηση των εσόδων σας και ίσως για έναν παθιασμένο έρωτα ή έντονες στιγμές με το ταίρι σας!

Διαβάστε τη συνέχεια στο myhoroscope.gr