Τέλειο πρωινό smokey eyes look σε τέσσερα βήματα!

Τέλειο πρωινό smokey eyes look σε τέσσερα βήματα!

Λατρεύεις το smokey eyes look, αλλά ξέρεις πως είναι αρκετά έντονο για το πρωινό μακιγιάζ σου στο γραφείο ή στη βόλτα σου. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να δοκιμάσεις μία πιο soft εκδοχή του, που θα τονίσει το βλέμμα σου και παράλληλα, θα ταιριάζει στο στιλ σου. Φυσικά, το μυστικό βρίσκεται στα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις σε σκιές και μολύβια, αλλά και στα τέσσερα βήματα που θα σου χαρίσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Πριν αρχίσεις να εφαρμόζεις σκιές και μολύβια, φρόντισε το σχήμα των φρυδιών σου, ώστε να τονίζει με τον καλύτερο τρόπο τα μάτια σου και το μακιγιάζ σου.

Βήμα 1ο: Τοποθέτησε μία ανοιχτόχρωμη σκιά στα βλέφαρά σου.

Άρχισε να εφαρμόζεις με το πινέλο σου μία ανοιχτόχρωμη, ουδέτερη σκιά -ίσως μεταλλική- και άπλωσέ τη σε όλο το βλέφαρο. Τόνισε λίγο περισσότερο την εξωτερική γωνία του ματιού.

Βήμα 2ο: Συνέχισε με μία πιο σκούρα σκιά.

Μπορείς να επιλέξεις μία καφέ, μιας και η πιο σκούρα σκιά πρέπει να ανήκει στην παλέτα των ουδέτερων ή γήινων αποχρώσεων. Άρχισε να την εφαρμόζεις στην εξωτερική γωνία του ματιού, προσπαθώντας να την αναμείξεις με την ανοιχτόχρωμη που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει, ώστε να πετύχεις μία φυσική εναλλαγή.

Βήμα 3ο: Ώρα για το eyeliner.

Με το eyeliner σου ή ένα μολύβι ματιών θα τονίσεις καλύτερα το σχήμα των ματιών σου. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση -άφησε το μαύρο eyeliner για τα βραδινά looks σου- ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού. Όσο προχωράς προς την εσωτερική γωνία, προσπάθησε να κάνεις πιο ελαφριά τη γραμμή σου. Στη συνέχεια, με το πινελάκι σου, άρχισε να κάνεις τη γραμμή πιο φυσική ενώνοντάς την ελάχιστα με τις σκιές.

Βήμα 4ο: Ολοκλήρωσε το look σου με τη μάσκαρά σου.

Το τελευταίο βήμα είναι και το πιο σημαντικό. Σε κάθε μακιγιάζ σου, η μάσκαρα επισφραγίζει το τέλειο αποτέλεσμα. Μην τη τσιγκουνευτείς, γιατί θα σου χαρίσει πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες.