Συνταγή για φιλέτο κοτόπουλου με γαλοπούλα και ρύζι με κάρυ

Συνταγή για φιλέτο κοτόπουλου με γαλοπούλα και ρύζι με κάρυ

Έρχονται οι γιορτές, έχεις σκοπό να καλέσεις φίλους και συγγενείς στο σπίτι για φαγητό και θέλεις να ετοιμάσεις κάτι ιδιαίτερο και πολύ γευστικό. Τι θα έλεγες να ακολουθήσεις τη συνταγή του Gus και να μαγειρέψεις φιλέτο κοτόπουλου με καπνιστή γαλοπούλα και ρύζι με κάρυ;

Υλικά που θα χρειαστείς:

2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου ανοιγμένα στη μέση για τηγάνι

σπιτικός ζωμός κότας Knorr

60 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο

2 φέτες καπνιστής γαλοπούλας

1 κ.γλ. θυμάρι

1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

λίγο λευκό κρασί

αλάτι, πιπέρι

χυμό από φρέσκο λεμόνι

λίγο μέλι

πάπρικα

2 κούπες ρύζι

λίγο κάρυ

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

μαγιονέζα Hellmann’s

1 σκελίδα σκόρδο