Συνταγή για φαρφάλες με λιαστή ντομάτα, μπρόκολο και αμύγδαλα

Συνταγή για φαρφάλες με λιαστή ντομάτα, μπρόκολο και αμύγδαλα

Μακαρόνια με κιμά, λαζάνια με λαχανικά, πένες με σάλτσα ντομάτας. Όποια συνταγή ανακαλύπτεις με ζυμαρικά, τη δοκιμάζεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Γι’ αυτό αξίζει να ρίξεις μια ματιά στη συνταγή του Gus για φαρφάλες με λιαστή ντομάτα, μπρόκολο και αμύγδαλα.
Υλικά που θα χρειαστείς:

45 ml ελαιόλαδο (3 κ.σ.)

1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο

5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες

1 κ.γλ. μουστάρδα

1/2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

1/2 μπρόκολο κομμένο σε μικρά μπουμπούκια

αλάτι κατά βούληση

φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση

60 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

1/2 φλ. λιαστή ντομάτα

1 σπιτικό ζωμό λαχανικών Knorr

450 γρ. φαρφάλες

4 κ.σ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο του JOY, που ακολουθεί.