Σοφία Καρβέλα: Βάφτισε τον γιο της (Φωτογραφίες)

Σοφία + Καρβέλα

Η αρχή του Αυγούστου βρήκε τη Σοφία Καρβέλα, με την οικογένειά της, στην Ελλάδα για διακοπές. Ο φακός, μάλιστα, την απαθανάτισε να απολαμβάνει τα μπάνια της στο νησί της Μυκόνου συντροφιά με τη μητέρα της, Άννα Βίσση (Δες ΕΔΩ). Κι ενώ η ίδια η Σοφία είχε δηλώσει με μια φωτογραφία στο Instagram, ότι επέστρεψε στη Νέα Υόρκη - όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια-, η χθεσινή μέρα την βρήκε στην ... Κηφισία!

Η Σοφία Καρβέλα και ο σύζυγός της, Θανάσης Πανουργιάς, επέστρεψαν (προφανώς) για τη βάφτιση του μικρού τους γιου, Νέστωρα, που έγινε χθες του απόγευμα στην Κηφισιά (όπως πρόδωσαν οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media). Ο 1 1/2 έτους δεύτερος γιος του ζευγαριού, που έχει ακόμα τον 3 ετών Νίκο, βαφτίστηκε παρουσία λίγων συγγενών και φίλων. Βεβαίως, εκεί ήταν η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, με τον γιο του, και αδελφό της Σοφίας, Ανδρέα.

Όπως έγραψε η Σοφία στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τον σύζυγό της και τους νονούς του Νέστωρα, η βάφτιση αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή!

O μικρός Νέστωρας πριν μπει στην κολυμπήθρα...

nestor

Η Άννα Βίσση στο παρτάκι που ακολούθησε τη βάφτιση...

Στην παρέα και η κολλητή της φίλη, Χριστίνα Πολίτη...

Μητέρα και κόρη με τον πάτερ...

 

Και ένα video στο οποίο μπορεί κανείς να δει τον παππού Νίκο Καρβέλα να παίζει με τον εγγονό του...