Σολομός στην σχάρα με πάπρικα για ένα υγιεινό μεσημεριανό!
Τι θα χρειαστείς
1 ½ κιλό φιλέτο σολομού
¼ φλιτζάνι σιρόπι αγαύης
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Πως θα το φτιάξεις
Ξέπλυνε τον σολομό και τοποθέτησε τον σε ένα ταψί. Σε ένα μικρό μπολ συνδύασε την πάπρικα, το αλάτι και το κύμινο. Περιέχυσε το σολομό με το σιρόπι αγαύης και πρόσθεσε από πάνω το μίγμα με την πάπρικα. Μαρινάρισε το σολομό για 30 λεπτά έως 5 ώρες στο ψυγείο. Τοποθέτησε το σολομό στην σχάρα με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω και ψήσε για 4-5 λεπτά. Στην συνέχεια γύρισε και από τη άλλη πλευρά και ψήσε για άλλα 3 λεπτά.