Σοκ: Πέθανε η Αλεξία Αλεξιάδου! - Σε τραγική κατάσταση η μητέρα της, Βέφα...


Η θλιβερή είδηση κυκλοφορούσε από νωρίς το μεσημέρι στα δημοσιογραφικά γραφεία, όμως, κανείς δεν τολμούσε και δεν ήξερε πώς να επιβεβαιώσει την είδηση που έκανε λόγο για τον θάνατο της κόρης της δημοφιλούς μαγείρισσας, Βέφας Αλεξιάδου.

Το ρεπορτάζ έκανε λόγο για το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το άσθμα η Αλεξία Αλεξιάδου, για μία κρίση άσθματος που προκάλεσε ανακοπή και για το ότι οι κοντινοί άνθρωποι των δύο γυναικών δεν είχαν κουράγιο να ανακοινώσουν στη μητέρα της το τραγικό νέο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλεξία Αλεξιάδου πέθανε χθες το βράδυ, η Βέφα Αλεξιάδου ενημερώθηκε όσο το δυνατόν πιο τρυφερά, αλλά από εκείνη τη στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, το κινητό της είναι κλειστό και κανείς δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της.

Οι πρώτες πληροφορίες εμφανίζουν συντετριμμένες της δύο κόρες της Αλεξίας, Χαρά και Γενοβέφα, 10 και 17 ετών αντιστοίχως, ενώ, όπως λένε συνεργάτες των δύο γυναικών, η μαγείρισσα και συγγραφέας μαγειρικών βιβλίων, τις προηγούμενες μέρες δεν είχε ταλαιπωρηθεί από κάποια κρίση άσθματος και ότι εργαζόταν κανονικά για την έκδοση του νέου της βιβλίου.