Σκορδά - Τούνη: Σας μοιάζουν κι εσάς;


Δεν είμαστε οι μόνες που έχουμε παρατηρήσει αυτή την ομοιότητα

Ο λογαριασμός του Instagram της Φαίης Σκορδά είναι ένας από τους πιο ωραίους και in fashion λογαριασμούς ανάμεσα στις ελληνίδες celebrities! Όπως είναι φυσικό εμείς εδώ στο Joy που αγαπάμε τη μόδα, τον χαζεύουμε καθημερινώς παίρνοντας έτσι ιδέες για στιλάτα και κομψά outfits. Χαζεύοντας λοιπόν (για ακόμη μία φορά) το προφίλ της Φαίης «ανακαλύψαμε» κάτι ενδιαφέρον, την ομοιότητα της όμορφης παρουσιάστριας με την δημοφιλή πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ιωάννα Τούνη!

Το μοντέλο σε συνέντευξη της είχε παραδεχτεί ότι πολλοί σπεύδουν να ταυτίσουν την ομορφιά της με αυτή της Φαίης Σκορδά και εν τέλει δεν έχουν άδικο!

Όταν έπειτα από το τέλος του My style Rocks η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, οι δυο τους έβγαλαν μαζί μία φωτογραφία την οποία και ανέβασε η Τούνη με τα σχόλια περί ομοιότητας να… πέφτουν βροχή!

Οι followers και θαυμαστές της παρατήρησαν την ομοιότητα μεταξύ των δύο πανέμορφων γυναικών σχολιάζοντας: «Σαν δίδυμες μοιάζουν…», «Μοιάζετε πολύ!», «Σαν να μοιάζετε λίγο ή μου φαίνεται; Κουκλάρες», «Καλέ ίδιες είναι», «Νομίζω θα μπορούσατε να είστε και αδερφές… Μοιάζετε πολύ», «Πόσο μοιάζετε!! Σαν αδερφές είστε» .

Και οι δυο τους είναι εντυπωσιακές γυναίκες που η ομορφιά τους μαγνητίζει το βλέμμα, ενώ διαθέτουν και ένα μπρίο που τις κάνει να ξεχωρίζουν.