Σκορδά – Λιάγκας: Και νέα κοινή φωτογραφία από το ταξίδι στη Ρόδο

Φαίη Σκορδά + Γιώργος Λιάγκας

Η βάφτιση των διδύμων του Αντώνη και της Εύης Καμπουράκη στη Ρόδο έγινε η αφορμή για να συγκεντρωθούν στο νησί των Ιπποτών πλήθος διασήμων. Ανάμεσά τους και ένα πρώην ζευγάρι, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Μάλιστα, οι δυο πρώην σύζυγοι δεν απέφυγαν το ενώπιος ενωπίω και με τον …Χάρη Σιανίδη ανάμεσά τους φωτογραφήθηκαν μαζί στην πρώτη κοινή φωτογραφία τους, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral, με κάποιους να μιλούν με ερωτηματικά για επανασύνδεση (που όμως δεν ισχύει)...

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική φωτογραφία που οι δυο παρουσιαστές χάρισαν στους φωτογράφους: η Σκορδά και ο Λιάγκας φωτογραφήθηκαν παρέα και με δυο πολύ στενούς τους συνεργάτες, και φίλους, από την εποχή που έκαναν το «Πρωινό» μαζί, τον Θέμη Γεωργαντά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Ο Θέμης Γεωργαντάς συνεχίζει κανονικά με τη Φαίη στο «Πρωινό» του Ant1, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα συνεργαστεί με τον Γιώργο στη βραδινή εκπομπή που ετοιμάζει στο κανάλι. Στη φωτογραφία και η Χριστίνα Πολίτη.