Η «σκευωρία» της Σπυροπούλου στο Survivor 2

Survivor 2

Έχει αρχίσει να σχηματίζεται η πρώτη κλίκα στους «Διασήμους» ή είναι η ιδέα μας;

Το χθεσινό επεισόδιο σχολίαζαν το πρωί στο πάνελ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» η Κατερίνα Καινούργιου με τις συνεργάτιδές της Ανθή Βούλγαρη και Πωλίνα Τριγωνίδου, και με τη συζήτηση έφεραν στην επιφάνεια την πρώτη …σκευωρία που διαφάνηκε στο Survivor 2 με πρωταγωνίστρια, μάλιστα, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η Πωλίνα Τριγουνίδου, μάλιστα, έχει την άποψη ότι η παρουσιάστρια δεν είναι αληθινή μπροστά στις κάμερες. «Η Σπυροπούλου έκανε κόμμα με τη Φαρμάκη και τη Χατζίδου για να διώξουν τον Δρυμωνάκο. Είναι ξεκάθαρο ότι βγάζει κάτι ψεύτικο προς τα έξω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την ενόχλησε που δεν αγωνίστηκε που δεν έπαιξε χθες…»!

Όμως, η Ανθή Βούγλαρη είχε αντίθετη άποψη: «Ρε, καθόταν με το ένα πόδι πάνω στο άλλο και "έλεγε αφού κερδίσατε και παίξατε τόσο καλά να παίξετε οι ίδιοι"… το είπε, το είδε… Μα, ξέρει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει!».

Η Τριγωνίδου, πάντως, που υπήρξε και παίκτρια του “Survival Secrets”, επέμενε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήθελε να παίξει και πειράχτηκε που δεν την άφησαν

Δες όλη την κουβέντα στο video: