Σία Κοσιώνη: Οι λεπτομέρειες της γέννας

Σία + Κοσιώνη

Μητέρα έγινε χθες, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό της σχέσης της με τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έκαναν τον γάμο τους τον Ιούλιο.

Ο μικρός γεννήθηκε 3,500 κιλά και βγήκε με καισαρική.

Τις λεπτομέρειες για τη γέννα αποκάλυψε στο Happy Day o γιατρός της, μαιευτήρας Παναγιώτης Σιδερωμένος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τις πρώτες στιγμές της μαμάς με τον γιο της, τη διαδικασία του τοκετού, ενώ αποκάλυψε και σε ποιον μοιάζει ο μπέμπης:

«Ήταν λίγο συγκινημένη και ταλαιπωρημένη νωρίς το πρωί, αλλά πήγαμε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο και περιμέναμε να δούμε μήπως μπορέσει και κατέβει το μωρό, γιατί ήταν λίγο ψηλά... Ήταν μεγάλο παιδί και δεν είχαμε κανένα θέμα.

...εκείνη ήταν πολύ ήρεμη, την παρακολουθούσαμε συνέχεια. Ήρθε με τη μαμά της γιατί ο κος Μπακογιάννης έλειπε και ήρθε το μεσημέρι. Περιμέναμε 4- 5 ώρες πριν προχωρήσουμε στην καισαρική. Παρακολούθησε όλη τη διαδικασία η ίδια και από την πρώτη στιγμή της βάλε το μωρό στην αγκαλιά της.

Κοιμόταν και γύρω στις 6:30 σηκώθηκε προφανώς για να πάει στο μπάνιο και το κατάλαβε, με πήρε τηλέφωνο και είπαμε να πάμε αμέσως στο νοσοκομείο.

Είναι ανοιχτό στα χρώματα, και στο στόμα μοιάζει στον κ. Μπακογιάννη».

Δείτε τι άλλο είπε ο μαιευτήρας της Σίας Κοσιώνη για τη δημοσιογράφο αλλά και για τη Ντόρα Μπακογιάννη που ήταν στο πλευρό της: