Σία Κοσιώνη: Η επιστροφή στο δελτίο ειδήσεων με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Sia

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ξεχωριστό για τη Σία Κοσιώνη: από τη μία η εγκυμοσύνη της, από την άλλη ο γάμος της με τον σύντροφό της, Κώστα Μπακογιάννη, η anchorman του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη! Μάλιστα, απόλαυσε και αρκετές διακοπές, μεγάλο μέρος των οποίων στο Καρπενήσι, και δίνοντας μεταξύ άλλων το «παρών» στους γάμους στενών της συνεργατών από το κανάλι- όπως της καλής της φίλης Έλενας Παπαδημητρίου στην Τήνο, αλλά και της Άννας Μποσδούκου με τον Σταύρο Ιωαννίδη στην Αντίπαρο.

Η επιστροφή στο πλατό των ειδήσεων έγινε για τη Κοσιώνη τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, και φυσικά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη φουσκωμένη κοιλίτσα της anchorwoman, που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Κοσιώνη υποδέχτηκε τους τηλεθεατές όρθια, ωστόσο είχε έξυπνα επιλέξει ένα μαύρο σύνολο, στενό παντελόνι, φαρδιά μπλούζα που κάλυπταν την περιοχή της κοιλιάς. Το γαλάζιο σακάκι της ήρθε για να βάλει χρώμα στην εμφάνιση της παρουσιάστριας, ενώ οι nude γόβες «έδεσαν» αρμονικά στο αυστηρό και elegant σύνολό της.

Φωτογραφίες από το στούντιο, την πρώτη αυτή μέρα μετά την επιστροφή της από τις διακοπές, για να ευχηθεί «καλή σεζόν» ανέβασε η Σία Κοσιώνη και στον λογαριασμό της στο Facebook, που όπως μπορεί να δει κανείς είναι ευδιάθετη και χαμογελαστή.

kosio (1) kosio (2)

Δείτε το video με την έναρξη του δελτίου ειδήσεων: