Σάκης Τανιμανίδης: Μας δείχνει τη βέρα του γάμου του

SakisChristina

Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του επέστρεψαν από το ταξίδι του μέλιτος

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκαν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη στη Σίφνο, σ’ ένα γάμο που συγκέντρωσε τεράστιο ενδιαφέρον και χαρακτηρίστηκε ως «γάμος του καλοκαιριού», με τον γαμπρό και τη νύφη είναι πανευτυχείς και πανέμορφοι!

Γάμος Σάκη Τανιμανίδη-Χριστίνας Μπόμπα : Όλες οι φωτογραφίες των λαμπερών καλεσμένων και του πάρτι-δεξίωση!

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιρλανδία για την εβδομάδα του μέλιτος και τώρα που επέστρεψε είναι έτοιμο για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα, το Museum of Illusions, ένα μουσείο ψευδαισθήσεων που ανοίγει στο Μοναστηράκι ο παρουσιαστής σε συνεργασία με τον κουμπάρο του, Μίλτο Καμπουρίδη.

Ο Τανιμανίδης μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή “Happy Day” για τον γάμο του, το ταξίδι του μέλιτος και τα νέα του σχέδια, ενώ έδειξε στην κάμερα τη βέρα του.

«Μάντεψε;! Η βέρα μου γράφει το όνομα της Χριστίνας και την ημερομηνία του γάμου μας…», είπε και έβγαλε τη βέρα του να τη δείξει στη δημοσιογράφο, ενώ της μίλησε για το υπέροχο διήμερο του γάμου τους: «… ήταν μαγευτικό, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου…»

Vera02 Vera

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος τους

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρωτήθηκε και για τα αρνητικά σχόλια που έκαναν κάποιοι followers για τον γάμο και το νυφικό της Μπόμπα, ενώ δήλωσε ότι: «Όταν είδα τη Χριστίνα να έρχεται ήθελα να βάλω τα κλάματα από την ευτυχία… Ήταν τόσο όμορφη που έλεγα “δεν το πιστεύω ότι παντρεύομαι αυτή την τόσο όμορφη γυναίκα”»!

Δείτε τι είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στην εκπομπή: