Ράνια Θρασκιά: Η συγκίνησή της on air όταν μίλησε για το διαζύγιό της

Ράνια + Θρασκιά

Το διαζύγιό της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο μετά από 9 χρόνια γάμου και δυο παιδιά, έγινε γνωστό το καλοκαίρι. Και στην πρώτη της συνέντευξη μετά από την είδηση του χωρισμού, η Ράνια Θρασκιά εμφανίστηκε - πολύ λογικά, φυσικά- συγκινημένη...

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά, με την οποία εξάλλου τη συνδέει φιλία ετών και αισθάνεται μαζί της οικεία, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν τη συνεργασία τους στην εκπομπή "Το Πρωινό", με μια στήλη που θα ονομάζεται "Κοιτάω μπροστά" - ο τίτλος που είχε η εκπομπή της Ράνιας στο Alter.

Όταν, λοιπόν, η συζήτηση των δυο γυναικών έφτασε στο πως η Ράνια πέρασε το φετινό καλοκαίρι, η παρουσιάστρια με συγκίνηση, αλλά και με ειλικρίνεια είπε:

"Δεν θα σου κρυφτώ, δεν θέλω να κρυφτώ σε κανέναν. Γενικά, αυτή η περίοδος στη ζωή μου, έχει έναν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Αλλά την ίδια στιγμή αισθάνομαι να ξεχειλίζω από ευγνωμοσύνη. Έχω πάρα πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή μου και κυρίως, μέσα από έναν μεγάλο προσωπικό αγώνα, υπάρχουν δύο παιδιά -τα παιδιά μας- τα οποία έχουν στην καθημερινότητά τους όλα εκείνα τα εφόδια, τα εργαλεία για να κάνουν τη ζωή τους όσο πιο φωτεινή γίνεται. Έχουν δύο γονείς, έχουν αγάπη, ασφάλεια, αποδοχή και αυτό για μένα είναι -αν όχι το μοναδικό- ίσως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα. Οπότε, από όλο αυτό που έχει συμβεί στη ζωή μου, κρατάω αυτό."

Δείτε τι είπε η Ράνια Θρασκιά στη Φαίη Σκορδά: