Πώς σχολιάζουν τα πρώην κορίτσια του Next Top Model τα νυν και τη σκληρή κριτική;

NextTopModel

Η Ιωάννα Παπαγιάννη και η Ντένια Αγαλιανού μοιράζονται την άποψή τους για το φετινό Greece’s Next Top Model

Στις κάμερες της εκπομπής Happy Day μίλησαν δυο κορίτσια που είχαν συμμετάσχει στους πρώτους κύκλους του reality μόδας Greece's Next Top Model, η Ιωάννα Παπαγιάννη και η Ντένια Αγαλιανού, για τη δική τους εμπειρία, τις πλαστικές, αλλά και για την κριτική που δέχονται οι συμμετέχουσες στο φετινό reality.

Η Ιωάννα Παπαγιάννη

View this post on Instagram

🎶📸

A post shared by Joanna Papagianni (@ionia) on

«Οι πλαστικές είναι ΟK, όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θέλει κάποια κοπέλα να το φτιάξει», σχολιάζει η Παπαγιάννη, που εργάζεται μέχρι σήμερα ως μοντέλο, ενώ η Αγαλιανού, που κάνει εδώ και χρόνια καριέρα ως μοντέλο και ηθοποιός στο Μεξικό, έχει άλλη άποψη: «Εγώ είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Τα κορίτσια που κάνουν πλαστικές και αυτές φαίνονται έντονα δεν δουλεύουν»!

H Ντένια Αγαλιανού

Η Ντένια, βεβαίως, ήταν αυστηρή και με την κριτική που δέχονται οι φετινές συμμετέχουσες: «Δεν μου αρέσει γενικά να φέρεσαι σ’ ένα άνθρωπο έτσι. Πραγματικά, πιστεύω ότι αυτά τα κορίτσια μετά την κριτική αυτή έχουν ψυχολογικά. Μου φαίνεται λάθος να πληγώνουν για την τηλεθέαση έτσι ανοιχτά τα κορίτσια, μπροστά σε όλη την Ελλάδα» και συμπλήρωσε ότι βρίσκει τη Βίκυ Καγιά πιο αυστηρή, ενώ η Ιωάννα δήλωσε «υπέρ» της αυστηρής κριτικής «γιατί έτσι είναι τα πράγματα στον χώρο».

Δείτε το video:

Καγιά - Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία που αποκαλύπτει ότι οι σχέσεις τους είναι στα καλύτερα τους