Πώς να χρησιμοποιείς σωστά το σφουγγαράκι για το μακιγιάζ


Αυτά τα βήματα θα σου διευκολύνουν πολύ τη διαδικασία

Ακόμα και αν έχετε το καλύτερο foundation στη συλλογή σας, χάνει την αξία του αν δεν γνωρίζετε τον σωστό τρόπο για να το εφαρμόσετε στην επιδερμίδα σας. Όταν ακούμε foundation το μυαλό των περισσότερων από εμάς πάει στα ειδικά πινέλα εφαρμογής του.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει κυκλοφόρησει στην αγορά το must-have εργαλείο μακιγιάζ που δεν είναι άλλο από το σφουγγαράκι beauty blender. Στο εμπόριο υπάρχει σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα για να επιλέξετε εσείς αυτό που ταιριάζει περισσότερο με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε στην επιδερμίδα σας.

Και ενώ αυτό το μικροσκοπικό εργαλείο φαίνεται πολύ απλό στη χρήση του, η πραγματικότητα διαφέρει. Αν θέλετε να πετύχετε ένα άψογο αποτέλεσμα δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Το πρώτο βήμα είναι να βρέξετε το σφουγγαράκι του μακιγιάζ. Μην προσπαθήσετε ποτέ να το χρησιμοποιήσετε στεγνό, γιατί και το προϊόν θα πάει χαμένο και η επιδερμίδα σας θα ταλαιπωρηθεί. Αφού το αφήσετε κάτω από το νερό για λίγη ώρα, στραγγίξτε το μέχρι να απομακρυνθούν και οι τελευταίες σταγόνες.

Διάβασε τη συνέχεια στο gynaikamagazine.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας