Πώς θα ξεμπερδέψεις με την ακαταστασία στο σπίτι σου

ακαταστασία

Οι ειδικοί στην οργάνωση χώρου μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους

Η οργάνωση του προσωπικού μας χώρου συχνά μας προκαλεί πονοκέφαλο και αποφεύγουμε με κάθε τρόπο την τακτοποίηση του. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο όταν έχει προηγηθεί μια κουραστική μέρα, αλλά το συμμάζεμα του σπιτιού δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Εδώ έρχονται να μας λύσουν τα χέρια οι ειδικοί στην οργάνωση του σπιτιού, δίνοντας μας μερικές έξυπνες συμβουλές για το πώς θα συμμαζέψομε την ακαταστασία, χωρίς να αφιερώσουμε μια ολόκληρη μέρα.

Διαβάστε παρακάτω 5 από τις δικές τους επιτυχημένες μεθόδους:

1. Κάντε το συγύρισμα μια επαναλαμβανόμενη συνήθεια

Το να είσαι οργανωμένος είναι θέμα συνήθειας. Οπότε, μην καταθέτετε τα όπλα στην θέα ενός ακατάστατου σπιτιού, αλλά αναλάβετε αμέσως δράση. Αν καταφέρετε να οργανώσετε τον χώρο σας σωστά την πρώτη φορά, τη δεύτερη θα χρειαστείτε πολύ λιγότερη ώρα.

2. Ξεκινήστε με μικρά βήματα

Ξεκινήστε με μικρές αλλά έξυπνες κινήσεις. Αυτές μπορεί να είναι η τακτοποίηση μιας μικρής επιφάνειας, όπως αυτή του γραφείου σας. Έστω και αυτό το μικρό, αλλά σωστό συγύρισμα θα σας ικανοποιήσει και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση, ώστε να τακτοποιείτε σιγά σιγά και τους μεγαλύτερους χώρους του σπιτιού.

Διάβασε τη συνέχεια στο gynaikamagazine.gr