Πες μου το ζώδιό του, να σου πω πώς θα τον κερδίσεις!

ζώδιο

Η αστρολογία μας βοηθάει να κατανοήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των άλλων καθώς και τις γενικές προτιμήσεις τους. Επομένως, αν ο στόχος σου έχει “κλειδώσει” και ξέρεις το ζώδιο στο οποίο ανήκει, αυτά είναι που πρέπει να κάνεις για να τον γοητεύσεις και μην ξεκολλάει από πάνω σου:

Σε άντρα Κριό: Πρέπει να αποπνέεις δυναμισμό και να είσαι αναξάρτητη, όχι μόνο να φαίνεσαι, για να τον κερδίσεις. Να τον πείσεις ότι έχεις στόχους, αλλά και ότι προσπαθείς να (και) τους κατακτάς.

Σε άντρα Ταύρο: Αν είσαι ευχάριστη, υποστηρικτική και με έντονη θηλυκότητα απέναντί του, δεν θα έχει μάτια για καμία άλλη!

Σε άντρα Δίδυμο: Η ευφυΐα σου, η δημιουργικότητα και το χιούμορ είναι αρκετά για να του είσαι ακαταμάχητη. Μην καθησυχάζεις, όμως! Συνέχισε να προσπαθείς να τον γοητεύεις, γιατί βαριέται εύκολα.

Σε άντρα Καρκίνο: Άσε τον δυναμισμό σου στην άκρη, άναψέ του το "πράσινο φως" και επέτρεψε του να σε προσεγγίσει, να σε αγκαλιάσει και να σε προστατέψει. Η φυσική γυναικεία σου αθωότητα θα του δημιουργήσει δυνατά συναισθήματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πρόσεχε μην τον πληγώσεις, διότι μετά θα κλειστεί στο καβούκι του.

Σε άντρα Λέοντα: Πρέπει να είσαι έξυπνη, αστεία, επιτυχημένη, να σε θαυμάζει, αλλά να μην τον καπελώνεις γιατί είναι και ... περήφανο λιοντάρι! Φρόντιζε να είσαι προσεγμένη και περιποιημένη, ώστε να αισθάνεται υπερήφανος όταν σε βγάζεις έξω και σε κοιτούν όλοι, ενώ σε έχει μόνο αυτός!

Σε άντρα Παρθένο: Πρέπει να είσαι γλυκιά, λογική και ανεκτική με την ιδιοσυγκρασία του. Επίσης, δεν πρέπεο να είσαι υπερβολικά συναισθηματική ή στοργική. Κάνε σταθερά βήματα μαζί του, και μετρημένα!

Σε άντρα Ζυγό: Τα καλά νέα είναι πως ο Ζυγός ψάχνει την τέλεια σχέση! Αν κάνετε σχέση, θα προσπαθεί καθημερινά για την ευτυχία σας. Τα κακά νέα είναι πως οι Ζυγοί δυσκολεύονται να βρουν συντρόφους που θα ταιριάζουν "σώμα και πνεύμα" μαζί τους. Επομένως, να είσαι καλή, με χιούμορ και αυτοπεποιήθηση, υποστηρικτική και αφοσιωμένη απόλυτα, αν θες να τον κάνεις δικό σου.

Σε άντρα Σκορπιό: Θέλουν να είναι οι καλύτεροι, να έχουν τα καλύτερα, επομένως ψάχνουν και την καλύτερη σύντροφο. Φανέρωσέ τους αρχικά όλο το πάθος που κρύβεις μέσα σου, και φρόντισε να είσαι σεξι και περιπετειώδης. Τα υπόλοιπα θα έρθουν σε δεύτερο χρόνο!

Σε άντρα Τοξότη: Δίπλα του θέλει να έχει μια γυναίκα γεμάτη ενέργεια, ενθουσιώδη, που θα τον προκαλεί συνεχώς για να την κάνει ευτυχισμένη. Του αρέσουν τα ταξίδια, επομένως πρότεινέ του μια εξόρμηση οπουδήποτε. Δεν θα σου πει ποτέ όχι!

Σε άντρα Αιγόκερω: Ανεξαρτησία, καριέρα, ενδιαφέροντα, όνειρα, αυτά είναι που ζητάει, από την πρώτη στιγμή. Επίσης, να μην τον πιέσεις, θέλει τον χρόνο του. Το’χεις!

Σε άντρα Υδροχόο: Να είσαι αυθόρμητη και να μην σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος. Ο Υδροχόος αναζητά σε μια σύντροφό το πάθος για ζωή που έχει και εκείνος. Έναν συνοδοιπόρο στον τρελό αυτό κόσμο!

Σε άντρα Ιχθύ: Οι Ιχθύες είναι διαρκώς ερωτευμένοι! Με τη γυναίκα τους, τη ζωή τους, την πόλη που ζουν.. με όλα! Για να τον προσεγγίσεις, πρέπει να του δείξεις πόσο ευγενική, γεναιόδωρη και στοργική είσαι! Πρέπει να σ' αρέσει η τέχνη και καλό είναι να είσαι φιλόζωη. Έτσι, θα ερωτευτεί και εσένα!