Πώς θα κάνεις το υπνοδωμάτιο σου να δείχνει μεγαλύτερο;

liana-mikah-709546-unsplash

5 tips για να φαίνεται το υπνοδωμάτιό σου πιο μεγάλο

To υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος του σπιτιού που αντιπροσωπεύει περισσότερο από όλα την προσωπικότητας σας. Είναι το δωμάτιο που περνάτε τις λιγότερες ώρες της μέρας αλλά πρέπει πάντα να σας ηρεμεί και να σας χαλαρώνει. Για αυτό το υπνοδωμάτιο αξίζει την προσοχή σας όσον αφορά στη διακόσμηση αλλά και την αξιοποίηση κάθε γωνιάς ειδικά αν δεν είναι ευρύχωρο. Ανακαλύψτε 5 συμβουλές για να το πετύχετε:

Επιλέξτε χρώματα σύμφωνα με το φυσικό φως

Εάν στο υπνοδωμάτιό σας υπάρχουν πολλά παράθυρα να εκμεταλλευτείτε τα, με κουρτίνες που επιτρέπουν το φως να μπει, καθώς το φυσικό φως που υπάρχει στο χώρο θα τον κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο. 

Βάψτε το ταβάνι του δωματίου σας σε ένα σκούρο χρώμα 

Παρόλο που αρκετοί θεωρούν πως τα ανοιχτά χρώματα είναι αυτά που δίνουν τη ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Lori Dennis προτείνει να βάψετε το ταβάνι του υπνοδωματίου σας σε ένα σκούρο χρώμα, καθώς αυτές οι αποχρώσεις κάνουν το ταβάνι να φαίνεται ψηλότερο.

Ανανεώστε τα χρώματα και τα σχέδια

Επιλέξτε ταπετσαρία κα κουρτίνες στα σχέδια και τα χρώματα που σας αρέσουν. Για να δημιουργήσετε την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου συνδυάστε μονοχρωμίες και σχέδια σε όλη τη διακόσμηση του δωματίου.

Διάβασε τη συνέχεια στο gynaikamagazine.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας