Πώς έγιναν λευκότερα τα δόντια μου σε μία μόνο ώρα

smile

Δεν θα σταματάτε να χαμογελάτε

Το καλοκαίρι όλα δείχνουν πιο όμορφα. Το μαυρισμένο δέρμα, η χαλαρή διάθεση, τα καλοκαιρινά ανάλαφρα outfits αλλά και η ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι κάποια από αυτά που μας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Ένα λαμπερό χαμόγελο όμως είναι αυτό το οποίο θα κάνει όλα τα παραπάνω να αναδειχθούν στο έπακρο.

Πώς θα αποκτήσεις ολόλευκο χαμόγελο; 

Αν σκέφτεσαι ότι αρκεί μόνο ο απαραίτητος καθαρισμός, τότε γράψε λάθος. Η κοσμητική λεύκανση είναι το εισιτήριο σου για να αποκτήσεις το πιο φωτεινό χαμόγελο. Στο λέω από προσωπική εμπειρία, μιας και πρόσφατα άφησα στην άκρη τις δεύτερες σκέψεις που είχα και τη δοκίμασα.  Καιρό το σκεφτόμουν  όμως δεν ήμουν σίγουρη για τις επιπτώσεις που μπορεί αυτό να έχει στην υγεία των δοντιών μου και στο σμάλτο. Ευτυχώς με ενημέρωσαν για την άμεση, αποτελεσματική, ανώδυνη και 100% ασφαλή για τα δόντια και τα ούλα, κοσμητική λεύκανση στο Mr & Mrs Pearl.

mr mrs pearl (3)

Η εξελιγμένη μέθοδος λεύκανσης δοντιών με λάμπα LED στο Mr & Mrs Pearl, έχει τη δυνατότητα να δώσει έως και 12 τόνους λευκότερα δόντια, ένα αισθητά διαφορετικό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει έως και 12 μήνες ανάλογα με τις διατροφικές μας συνήθειες.

Η ασφάλεια των δοντιών και των ούλων είναι προτεραιότητα στο Mr & Mrs Pearl καθώς η τεχνολογία και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή για τα δόντια και τα ούλα, δεν προκαλούν ευαισθησίες, τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας όσο και μετά την εφαρμογή.

Η διαδικασία επίσης είναι άμεση αλλά και ανώδυνη, χρειάζεται μόνο μία ώρα, στην οποία κάθισα αναπαυτικά σε άνετη πολυθρόνα όπου και χαλάρωσα όσο η ειδική λάμπα LED σε συνδυασμό με το ειδικό gel που χρησιμοποιούν έκανε τα δόντια μου λευκότερα και λαμπερότερα.

mr mrs pearl (2)

Το αποτέλεσμα όμως ήταν αυτό το οποίο με ικανοποίησε περισσότερο καθώς τα δόντια μου κατάφεραν να γίνουν 8 τόνους λευκότερα, κάνοντας με να μην μπορώ να σταματήσω να χαμογελώ!

mr mrs pearl (1)

Εάν και εσείς το σκέφτεστε, μην το κάνετε άλλο! Η λεύκανση που προσφέρουν στο Mr & Mrs Pearl είναι οικονομικά προσιτή, 100% αποτελεσματική και ανώδυνη. Για ποιο λόγο να μην χαρίζετε το καλύτερο δυνατό χαμόγελο σας;

Mr & Mrs Pearl

Facebook: Mr & Mrs Pearl

Instagram: @mrandmrspearl