Πόπη Τσαπανίδου: Δες τη σε ηλικία 22 ετών έγκυο στις δίδυμες κόρες της

Πόπη Τσαπανίδου: Ξετρελαμένη με τον νεογέννητο ανιψιό της!

Μια σπάνια φωτογραφία από την εποχή που η Πόπη Τσαπανίδου ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας η γνωστή δημοσιογράφος θυμήθηκε μια πολύ σημαντική περιόδο της ζωής της: τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στις δίδυμες κόρες της, την Ευτυχία και τη Μαρίνα. Ήδη από τα 20 της είχε αποκτήσει τη μεγάλη της κόρη, την Εύα, που εκείνη την εποχή ήταν 2 ετών. Στη φωτογραφία, λοιπόν, που ανέβασε στο Instagram η Τσαπανίδου μπορεί να δει κανείς τη δημοσιογράφο σε ηλικία 22 ετών να είναι έγκυος στις δίδυμες κόρες της και να κρατά στην αγκαλιά της τη μεγάλη της κόρη.

Εκείνη η εποχή, βεβαίως, έμελλε να φέρει και δυστυχία στη δημοσιογράφο καθώς ο σύζυγός της, και πατέρας των κοριτσιών, Ευτύχης Μανωλαράκης, σκοτώνεται από ηλεκτροπληξία στο νυχτερικό κέντρο όπου ήταν μέτοχος.

Η συνέχεια είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε, καθώς η νεαρή τότε χήρα μητέρα τριών παιδιών δεν το έβαλε κάτω και δούλεψε σκληρά καταφέρνοντας να γίνει μία από τις σημαντικότερες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Και σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στέλνει το εξής μήνυμα:

«Ειναι τα δευτερα γενεθλια της κόρης μου και είμαι έγκυος στα δίδυμα. Όλοι με κοιτούν και αμφισβητουν πως θα τα καταφέρω.

Μου λένε πως ως γυναίκα με τρία παιδιά δεν θα μπορέσω να χτισω την καριερα που ονειρευομαι στη δημοσιογραφία.

Τους λέω: "watch me" ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Μη δίνεις σημασία στο τι σου λένε οι άλλοι. Μην τους ακούς όταν σου βάζουν όρια. Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις.

Αν τους άκουγα δεν θα ήμουν αυτή που έγινα. Δεν θα είχα καν την υπέροχη οικογένειά μου.»

 

View this post on Instagram

Ειναι τα δευτερα γενεθλια της κόρης μου και είμαι έγκυος στα δίδυμα.  Όλοι με κοιτούν και αμφισβητουν πως θα τα καταφέρω. Μου λένε πως ως γυναίκα με τρία παιδιά δεν θα μπορέσω να χτισω την καριερα που ονειρευομαι στη δημοσιογραφία. Τους λέω: "watch me" ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Μην δίνεις σημασία στο τι σου λένε οι άλλοι. Μην τους ακούς όταν σου βάζουν όρια. Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Αν τους άκουγα δεν θα ήμουν αυτή που έγινα. Δεν θα είχα καν την υπέροχη οικογένειά μου. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Αφορμή για το post αυτό και την αναδρομή στο παρελθόν μου είναι το παγκόσμιο κίνημα «My Beauty, My Say. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Αν έχεις και εσύ υπερασπιστεί τον εαυτό σου απέναντι σε κάποιον που σε σταματούσε, τότε βοήθησε και άλλες γυναίκες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram με το #MyBeautyMySay και κάνε το δικό σου statement! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Παράλληλα το @Dove θα υποστηρίξει το σημαντικό έργο του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Χρόνια πολλά όμορφα κορίτσια μου 💕

A post shared by Popi Tsapanidou ✨ (@tsapanidou) on