Πως θα απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους στα μάτια

μαύροι + κύκλοι

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του έφερε αλλεργίες, ξενύχτια και κούραση. Πράγματα που φαίνονται πολύ στο σώμα και ειδικά στα μάτια, δημιουργώντας τους περίφημους μαύρους κύκλους. Για να μπορείς, λοιπόν, και εσύ να απαλλαγείς τους μαύρους κύκλους και να περνάς ξέγνοιαστες καλοκαιρινές μέρες δοκίμασε τις παρακάτω συμβουλές, που ακολουθούν και όλες οι beauty guru:

1-  Μία αρκετά γνωστή συμβουλή, που έχει όντως αποτέλεσμα, είναι να βάλεις τα σακουλάκια από το τσάι χαμομηλιού στο ψυγείο όλο το βράδυ και το πρωί να τα βάλεις στα μάτια σου για 5 λεπτά για να ενυδατώσεις την περιοχή. Για να μην χάνεις χρόνο το πρωί για να κάνεις μόνο αυτό, προτείνουμε να τα βάζεις όση ώρα χουζουρεύεις στο κρεβάτι.

2- Ένας εύκολος τρόπος να διώξεις τους μαύρους κύκλους είναι να μειώσεις τον καφέ και να χρησιμοποιείς συχνά μια κρέμα ματιών, που να περιέχει γλυκοπατάτα ή αγγούρι.

3- Αναπλήρωσε τον ύπνο που χάνεις με μεσημεριανό ύπνο ή με περισσότερες ώρες νυχτερινού ύπνου. Ο ύπνος σε ξεκουράζει και ψυχικά και σωματικά και παράλληλα σε βοηθά να ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους, χωρίς καν να το προσπαθήσεις.

4- Σίγουρα το έχεις δει σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, κοπέλες να κάθονται με φέτες αγγουριού στα ματιά. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, οι φέτες αγγουριού είναι ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους να εξαλείψεις τους μαύρους κύκλους. Κλείσε τα μάτια, τοποθέτησε δύο φέτες αγγουριού και άφησέ τες για 15 λεπτά, από την πρώτη κιόλας φορά θα δεις αποτέλεσμα.

5- Ίσως το πιο παλιό και δοκιμασμένο κόλπο, τοποθετείς ένα κουτάλι στην κατάψυξη για 15 λεπτά και ύστερα το τοποθετείς στους μαύρους κύκλους, μέχρι να ξαναγίνει ζεστό.

Μαίρη Ιακωβίδη