Πως δεν θα σε βαρεθεί ποτέ στο κρεβάτι!

photo

ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΟ46: Το ξέρω φίλη μου. Όσο άγχος έχουν οι αδέσμευτες να βρουν τον άνθρωπό τους και να μην μιζεριάζουν μόνες τους στο σπίτι άλλο τόσο έχουν και οι "παντρεμένες" ( με ή χωρίς εισαγωγικά) να κρατήσουν τη σχέση τους ενδιαφέρουσα και σεξουαλικά συναρπαστική. Για όσες δεν έχουν περάσει μεγάλα διαστήματα συμβίωσης αυτό το τελευταίο τους φαίνεται σχεδόν γελοίο. "Έχεις μόνιμη σχέση και κάνεις σεξ μια φορά τη βδομάδα; Απαράδεκτο!", σου λένε και σε σώζουν τα φίδια.

Και παίρνεις μετά τηλέφωνο για έκτη σύσκεψη γυναικών κι έρχεσαι κόκκινη από την υπερένταση: Μήπως με έχει βαρεθεί στο κρεβάτι; Λες να πηγαίνει με άλλη; Τι να κάνω;

Για τα δύο πρώτα θα σου πούμε όλες με μια φωνή "σύνελθε κοπελιά, παρανοείς"... Για το τρίτο ωστόσο η συζήτηση θα διαρκέσει πολλές ώρες και με πολλές εντάσεις. Άσε τις φρίκες και άκου: Η καθημερινότητα, η συνήθεια και η αναβλητικότητα (άσε μωρέ κάνουμε αύριο σεξ, ας δούμε λίγο το εργάκι που είναι πρώτη προβολή. Κι αύριο εδώ θα είμαστε...) σπρώχνει τη σχέση σου στην κατηφόρα. Κι όσο πιο χαμηλά πέσει, τόσο πιο δύσκολα θα σηκωθεί. Γι' αυτό, λοιπόν, πάρε τα μέτρα σου.

Καταρχήν θα πρέπει να παραδεχτείς πως η καλή σχέση θέλει και καλό σεξ. Διαφορετικά, αν θες παρέα τα κρύα βράδια, συντροφικότητα, έναν άνθρωπο να πεις δυο κουβέντες βρε παιδί μου, φώναξε... την κολλητή να μοιραστείτε και το νοίκι. 'Αλλο η παρέα, άλλο η ερωτική σχέση που έχει περάσει σε δεύτερο επίπεδο.

Κατά δεύτερον θα πρέπει επίσης να παραδεχτείς ότι δεν σου τα συγχωρεί όλα (κι ας το λέει). Επειδή μένετε μαζί δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σε βλέπει διαρκώς με το κοτσίδι στα μαλλιά και το εσώρουχο εκστρατείας (ξέρεις εσύ, αυτό με τα λουλουδάκια). Μια, δυο φορές θα το βρει χαριτωμένο αλλά... πόσο πια. Αν δεν μπεις στη διαδικασία "να φτιαχτείς για να του αρέσεις πολύ" πως θα μπεις εσύ η ίδια στη διαδικασία;

Κατά τρίτον και σημαντικότερο "έχω σταθερή σχέση" δεν σημαίνει "εντάξει, τα κάναμε όλα πια ας τελειώνουμε και τα βασικά καλά είναι"! Δεν είπαμε να αρπάξεις το μαστίγιο αλλά λίγη έκπληξη στο κρεβάτι σας που και που δεν βλάπτει... Κάτι θα σκεφτείς να σας αρέσει! Βάλε όριο στον εαυτό σου: Μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον κάνε κάτι διαφορετικό, φέρσου στον άντρα σου σαν να είναι κάποιος που πρέπει να κατακτήσεις για πρώτη φορά. Και δώστα όλα!

Και κάπως έτσι, δεν θα σε βαρεθεί στο κρεβάτι και δεν θα συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη ανδρών!

* Αληθινή ιστορία από την Κατερίνα Ιωακείμ (katerinai@joymedia.gr).