Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για την τραπεζαρία σου

τραπεζαρία

Είτε ζείτε σ' ένα μεγάλο σπίτι ή σ' ένα μικρό διαμέρισμα, η ανάγκη για ένα τραπέζι το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 2 άτομα είναι μεγάλη. Οι βραδιές με φίλους για φαγητό, εξάλλου, είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε όταν δεν έχετε όρεξη να βγείτε από το σπίτι, άρα ένα σχετικά ευρύχωρο τραπέζι είναι απαραίτητο.

Ο χώρος, λοιπόν, της τραπεζαρίας μπορεί να αποκτήσει τον δικό του χαρακτήρα και είτε να εναρμονιστεί με τη διακόσμηση του σαλονιού- με το οποίο συχνά είναι ενιαίος χώρος- ή να αυτονομηθεί και να γίνει μια ξεχωριστή εικόνα στο σύνολο της διακόσμησης.

Αν λοιπόν ψάξεις ιδέες για να διακοσμήσεις ή να φτιάξεις την τραπεζαρία σου, ιδού κάποιες που ξεχωρίσαμε:

1- Φτιάξτε έναν χώρο τραπεζαρίας με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, δημιουργώντας μια rustic ατμόσφαιρα.

2- Ένα εντυπωσιακό φωτιστικό πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας θα δημιουργήσει ένταση στον χώρο και κυρίως θα εξασφαλίσει τον κατάλληλο φωτισμό για τους καλεσμένους σας σε δείπνο.

3- Ένα μαρμάρινο τραπέζι μπορεί να «δέσει» με δερμάτινες καρέκλες, καρέκλες τύπου πολυθρόνες, αλλά και με ριχτές κουρτίνες με pattern.

4- To τραπέζι της τραπεζαρίας σας μπορεί να είναι στρογγυλό, και να παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές. Ένας pop, όμως, πίνακας στον τοίχο θα ...επαναφέρει την ατμόσφαιρα στο σήμερα.

5-Το σύνθετο είναι μια προσθήκη που θα εξυπηρετήσει στην τραπεζαρία ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε σερβίτσια και ποτήρια. Ένα μοντέρνος πολυέλαιος θα βάλεις τη δική του πινελιά.

6-Αν ο χώρος σας είναι μικρός, μπορείτε να δοκιμάσετε πιο μικρό τραπέζι σε μοντέρνο σχέδιο με διαφανείς καρέκλες για πιο cozy ατμόσφαιρα.