Προσοχή κορίτσια: Πώς το πορνό μπορεί να σε παραπλανήσει γύρω από το σεξ! Μην μασάς...

sex2

Αν πεις ότι δεν έχεις δει πορνό θα είναι ψέματα. Όλες μας έχουμε μία εμπειρία από mainstream πορνό είτε από απλή περιέργεια είτε στο πλαίσιο των προκαταρκτικών με το έτερον ήμισυ. Η αλήθεια είναι όμως ότι για όποιο λόγο κι αν το κάναμε δεν μας άρεσε ιδιαίτερα. Μην σου πω ότι μας προκάλεσε και άγχος. Ε, λοιπόν το πορνό μπορεί να σε παραπλανήσει γύρω από το σεξ και μάλιστα πολλάκις.

1. Το σώμα των γυναικών είναι αφύσικο

Δεν χρειάζεται να δεις πολλές ταινίες πορνό για να σκεφτείς 'Μήπως δεν πάει κάτι καλά με το σώμα μου; Μήπως χρειάζομαι πλαστική;' Όχι φίλη μου, δεν έχεις εσύ το πρόβλημα.

2. Το σεξ εστιάζει αποκλειστικά στην ευχαρίστηση των αντρών

Το σεξ γίνεται για να το ευχαριστηθείτε και οι δύο. Δεν είναι μονόδρομος προς την ευχαρίστηση του άντρα, με εσένα να κάνεις τα πάντα για αυτόν κι εκείνος να μην ασχολείται καν με το τι θέλεις.

3. Οι γυναίκες είναι σέξι χωρίς προσπάθεια και τηρώντας κάποιες προϋποθέσεις

Στην πραγματική ζωή δεν είσαι σέξι ακόμα κι όταν είσαι στην τουαλέτα, ούτε κάνεις το τέλειο στριπτίζ. Κάνεις γκριμάτσες, γελάς, φέρεσαι σαν αγόρι καμιά φορά και γενικά τσαλακώνεις την εικόνα σου. Και όλα αυτά σε κάνουν σέξι στα μάτια αυτού που σε θέλει πραγματικά.

4. Δεν πρέπει να έχεις ούτε μία τρίχα εκεί 'κάτω'

Από την στιγμή που είσαι περιποιημένη και καθαρή, το look που θα υιοθετήσεις εκεί ΄κάτω' είναι δική σου απόφαση. Επίσης, κάθε άντρας έχει τις δικές του προτιμήσεις, τις οποίες αργά ή γρήγορα θα μάθεις.

5. Οι οργασμοί έρχονται αβίαστα

Στις ταινίες πορνό οι γυναίκες δεν έχουν παιδιά, σκυλιά, δουλειά και λοιπές έγνοιες. Εσύ όμως έχεις, και ως γνωστών η ψυχολογία παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στη σεξουαλική σου ζωή.

6. Όλοι οι άντρες έχουν κάνει περιτομή κι έχουν πλούσια προσόντα

Αυτά βλέπεις κι άντε μετά να σε πείσει ο Κώστας ότι έχει φυσιολογικά προσόντα!

7. Όλοι αισθάνονται τέλεια σε κάθε τρελή στάση

Η φαντασία είναι ένα από τα μυστικά για καλό σεξ, αφού το τελευταίο που θέλεις είναι να γίνει ρουτίνα. Το να κάνεις σεξ όμως σαν να είσαι ζογκλέρ δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Εκτός κι αν είσαι!

8. Οι άντρες είναι πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι

Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, οι άντρες δεν έχουν όλη την ώρα το μυαλό τους στο σεξ. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που τους απασχολούν, οπότε μην το πάρεις προσωπικά αν δεν είναι έτοιμος για όλα κάθε ώρα και στιγμή.

9. Για να κάνεις σεξ πρέπει να είσαι ηλιοκαμένη και με κοιλιακούς

Στις ταινίες πορνό τα παχάκια και η κυτταρίτιδα ανήκουν στην στρατόσφαιρα της φαντασίας. Γη καλεί Jenna Jameson!

10. Το σεξ μεταξύ γυναικών είναι κάτι που γίνεται από δύο άγνωστες μεταξύ τους μόνο και μόνο επειδή βαριούνται

Το σεξ μεταξύ δύο γυναικών δεν γίνεται επειδή δύο γυναίκες δεν έχουν τι να κάνουν και ούτε εμφανίζεται ένας άντρας λίγα λεπτά μετά.