Προορισμοί κοντά στην Αθήνα για την ημέρα του Πάσχα

προορισμοί Πάσχα

Πού μπορείτε να πάτε μια μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα;

Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα για την Κυριακή του Πάσχα κι οι μακρινές διαδρομές σας φαίνονται κουραστικές, ανακαλύψτε τρία μοναδικά μέρη για μονοήμερη εκδρομή, που απέχουν λιγότερο από τρεις ώρες από την Αθήνα.

Ναύπλιο

Είναι γνωστή και ως «Νάπολη της Ανατολής»! Το Ναύπλιο διαθέτει μοναδική αρχιτεκτονική με κομψά ενετικά και νεοκλασικά σπίτια. Απέχοντας μόνο δύο ώρες από την Αθήνα, αποτελεί ένας μοναδικός προορισμός για μια γρήγορη εκδρομή την ημέρα του Πάσχα. Τα κάστρα, οι πεζόδρομοι, αλλά και η μυστηριακή ατμόσφαιρά του, θα σας καταπλήξουν, ενώ τα γραφικά στενά είναι ιδανικά για να τα γυρίσετε με ποδήλατο. ( 150 χλμ. από την Αθήνα)

Σούνιο

Έχοντας ως κύριο αξιοθέατο του τον Ναό του Ποσειδώνα, το ακρωτήριο του Σουνίου διαθέτει μία εντυπωσιακή παραλιακή διαδρομή, αλλά και θέα σε ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα. Αν είστε λάτρης των αρχαιολογικών χώρων, ο ναός, αλλά και η τοποθεσία του διαθέτουν απαράμιλλη ομορφιά, που θα σας καταπλήξει. Κοντά στο ακρωτήριο υπάρχουν υπέροχα εστιατόρια, όπου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα ψαρικά, αλλά και κρεατικά.  Για τους τολμηρούς, που δεν φοβούνται το ανοιξιάτικο κρύο, η μεγάλη αμμουδιά των Λεγραινών και η παραλία  ΚΑΠΕ – ο διάσημος μικρός κλειστός κολπίσκος-, είναι ιδανικές επιλογές για το πρώτο σας μπάνιο. (70 χλμ. από την Αθήνα).

Διαβάστε τη συνέχεια στο gynaikamagazine.gr

Photo @instanafplio