Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ για το Ράδιο Αρβύλα! Το νέο πλατό και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης


Η επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα μετά από πολύμηνη απουσία 

Μετά από μία κλασσική εισαγωγή, όπως συνέβαινε και κάθε χρόνο και την υποδοχή του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του, ο παρουσιαστής πήρε το λόγο και ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, η εκπομπή ξεκίνησε με άφθονα… «Ζήτω»!

Ο Αντώνης Κανάκης αναφώνησε «ζήτω» σε πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά και το… Power of Love! «Καλό ξεκίνημα Ράδιο Αρβύλα», είπε στη συνέχεια.

Παραπάνω από ικανοποιητικά ήταν για τον ΣΚΑΙ τα χθεσινά νούμερα των Ράδιο Αρβύλα, αποδεικνύοντας και την ορθότητα της επιλογής τους να επιλέξουν αυτήν τη χρονική στιγμή για να επιστρέψουν, αλλά και τον συγκεκριμένο σταθμό!

Ο παρουσιαστής ήταν πολύ χαλαρός και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο, αναδεικνύοντας και πάλι το χιούμορ το δικό του και της παρέας του. Φυσικά, οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, αποζημίωσαν τους Ράδιο Αρβύλα και χάρισαν στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας το 33% των τηλεθεατών στο σύνολο! όσον αφορά το δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54, η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 34%, ενώ έφτασε σε τέταρτο το 38,6%.

Ποιο είναι όμως το κοινό που έχει μεγαλύτερη αδυναμία στον Αντώνη Κανάκη; Οι νεαρές γυναίκες 18-24 που παρακολούθησαν Ράδιο Αρβύλα σε ποσοστό 50%! Οι γυναίκες ηλικίας 25-44 έδειξαν την προτίμησή τους στον παρουσιαστή σε ποσοστό 39%, ενώ οι άνδρες ίδιας ηλικίας έφτασαν στο 34%.

Δες το video στο : Peoplegreece.com