Πρίγκιπας Harry: Το δακρύβρεχτο τηλεφώνημα με την πρώην του πριν τον γάμο του


Το συναισθηματικά φορτισμένο τηλεφώνημα του πρίγκιπα Harry με την Chelsy Davis πριν το βασιλικό γάμο

Σίγουρα θα πρόσεξες ότι η πρώην φιλενάδα του πρίγκιπα Harry, Chelsy Davis, παρευρέθηκε στο βασιλικό γάμο ενώ μπορεί να κατάλαβες και εσύ πόσο άβολο ήταν κάθε φορά που η κάμερα «έπεφτε» πάνω της, κάτι που συνέβη αρκετές φορές και μάλλον όχι τυχαία! Σίγουρα όλες θα συμφωνήσουμε πως ήταν αρκετά υπεράνω και ώριμο από την πλευρά της Chelsy να παραστεί στο γάμο του πρώην της, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα μίας πηγής η οποία μίλησε στο Vanity Fair, η απόφαση της Davis να πάει στο βασιλικό γάμο προήλθε μετά από ένα αρκετά συναισθηματικά φορτισμένο και δακρύβρεχτο τηλεφώνημα που είχε με τον πρίγκιπα λίγες ημέρες πριν το μυστήριο.

Meghan Markle: Πόσο διαφορετική νύφη ήταν στον πρώτο της γάμο

«Ήταν η τελευταία φορά που μιλούσαν καθώς γνώριζαν και οι δύο πως ο Harry προχωράει παρακάτω. Η Chelsy ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά, έκλαιγε και παραλίγο να μην πάει στο γάμο.» Από αυτά που γνωρίζουμε η Chelsy δεν ήταν προσκεκλημένη σε καμία από τις εκδηλώσεις που ακολούθησαν του γάμου «Στο τέλος, αποφάσισε να πάει στο γάμο και υποσχέθηκε στον Harry πως δεν θα προσπαθήσει να μπει απρόσκλητη το πάρτι του γάμου του.»

Αυτό είναι το σπίτι που θα μένουν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετά τον γάμο

Ο Harry και η Chelsy έβγαιναν από το 2005 μέχρι το 2010, και όταν χώρισαν εκείνη δεν φάνηκε να το πήρε άσχημα, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε για το χρόνο που πέρασε με τη βασιλική οικογένεια: «Ήταν τρομακτικό, παράλογο και άβολο. Το έβρισκα πολύ δύσκολο όταν τα πράγματα ήταν άσχημα. Νομίζω με το Harry θα είμαστε πάντα καλοί φίλοι.»

View this post on Instagram

Remembering Harry and Chelsy's romance. Harry first met Chelsy in 2004 in Africa in between finishing his studies at Eton and starting his military training at Sandhurst while he was pursuing a gap year. Rumor has it that Harry fell for Davy, the daughter of a Zimbabwean billionaire, within days. #queenelizabeth #princegeorgeofcambridge #princessbeatrice #princesseugenie #buckinghampalace #britishroyals #britishroyalfamily #britishmonarchy #duchessofcambridge #katemiddleton #royalwedding #princeharry #meghanmarkle #princessdiana #chelsydavy #princewilliam #royals #duchesskate #princeharry #duchessofsussex #duchessmeghan #royalbaby #celebrities #pippamiddleton #princesscharlotteofcambridge #royalwedding

A post shared by British Royal Family (@bea_york) on

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας