Ποιος γνωστός παρουσιαστής θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς ;


Το αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Μπορεί να είναι 7 χρόνια μαζί, όμως το αγαπημένο ζευγάρι δεν έχει απασχολήσει τα μέσα με τη σχέση του, με εξαίρεση την ανακοίνωση του ερχομού του πρώτου τους παιδιού. Ο λόγος για τον Ευτύχη Μπλέτσα και τη σύντροφο του Ηλέκτρα Αστέρη.

Την ανακοίνωση για τον ερχομό του καρπού του έρωτα τους έκανε ο παρουσιαστής μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας : «Φέτος το δώρο μας δεν το έφερε ο Άγιος Βασίλης. Θα μας το φέρει ο πελαργός! Καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι και σε σας το 2019 να φέρει ό,τι ποθείτε!!»

Ενώ η σύντροφος του ανάρτησε την ίδια φωτογραφία γράφοντας : «Το 2019 θα αλλάξει όλη τη ζωή μας. Κυριολεκτικά. Η οικογένειά μας θα μεγαλώσει και πλέον τα ταξίδια μας ανά τον κόσμο θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο νόημα. Θα γίνουμε 3. Αγγελούδι μου, κάθε νέα χώρα που θα επισκεπτόμαστε, θα είναι μια καινούρια ευκαιρία για να σου μάθουμε τον κόσμο. Κάθε νέο ταξίδι, θα είναι μια ευκαιρία για να σου δείξουμε πόσο ξεχωριστοί είναι οι λαοί του πλανήτη. Κάθε καινούρια εξερεύνηση, θα είναι ευκαιρία για να σε μάθουμε και να μας μάθεις καλύτερα. Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται. Το συναίσθημα που νιώθω με κάθε σου κλωτσιά δεν ήξερα ότι υπάρχει. Η αγάπη που νιώθω για σένα πριν καν σε γνωρίσω είναι μοναδική. Είσαι το μόνο πράγμα που θα μπει ανάμεσά μας και θα ενώσει τις ζωές μας με τον πιο όμορφο τρόπο. Σ'αγαπάω πριν καν σε γνωρίσω. Σε περιμένουμε. Ανυπομονούμε»

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας