Ποιες είναι οι 2 Ελληνίδες celebrities που έχουν τα καλύτερα καρέ που είδαμε φέτος;


Οι 2 Ελληνίδες που μας εμπνέουν να κουρέψουμε τα μαλλιά μας καρέ φέτος το φθινόπωρο

Πέρυσι πρωτοείδαμε το καρέ να πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις των celebrities, των fashion bloggers αλλά και των γυναικών που συναντάμε στην καθημερινότητα μας. Το κομψό και stylish κούρεμα είναι ιδανικό για τις φθινοπωρινές και χειμερινές μας εμφανίσεις καθώς ταιριάζουν υπέροχα με τα looks της σεζόν.

Πολλές φορές οι γυναίκες για να πειστούμε ή να αποφασίσουμε την αλλαγή που θέλουμε να κάνουμε στα μαλλιά μας πρέπει να δούμε κάποια άλλη η οποία θα μας δώσει την ιδέα. Εμείς βρήκαμε τα δύο ωραιότερα καρέ της σεζόν τα οποία μας έχουν κάνει να θέλουμε να πάμε να κόψουμε και εμείς τα μαλλιά μας έτσι άμεσα!

Το πρώτο μακρύ καρέ που μας ενέπνευσε, το είδαμε στην Κατερίνα Καινούργιου η οποία επέλεξε μετά από χρόνια να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και να κόψει ένα πολύ stylish ίσιο μακρύ καρέ, κομμένο λίγο πιο κάτω από τον ώμο της.

Το επόμενο καρέ που μας ενθουσίασε είναι αυτό της Όλγας Φαρμάκη, σε καστανή απόχρωση, το οποίο είναι πιο κοντό από αυτό της Κατερίνας αλλά εξίσου stylish και ιδανικό εάν σκέφτεσαι να κάνεις κάποια κομψή και δραστική αλλαγή στα μαλλιά σου.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας