Ποια αισθητική επέμβαση έχει κάνει η Ηλιάννα Παπαγεωργίου;


Η κριτής του Greece's Next Top Model αποκάλυψε τι διορθωτική επέμβαση έχει κάνει

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου μένει χρόνια στο εξωτερικό΄όπου διαγράφει μία λαμπρή καριέρα ως μοντέλο και ήρθε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο Greece's Next Top Model και να κρίνει τις κοπέλες που θέλουν να ακολουθήσουν επαγγελματικά το modeling.

Το όμορφο μοντέλο έδωσε συνέντευξη στο TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα και σε αυτή απάντησε εάν έχει υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση:

Έχεις κάνει αισθητική επέμβαση;

Έχω κάνει μια διορθωτική επέμβαση στον αντίχειρά μου. Στη Νέα Υόρκη έκανα μετακόμιση και κόπηκε το δάκτυλό μου. Την επόμενη μέρα είχα φωτογράφιση. Δεν μπορούσα να κάνω ράμματα, γιατί το χέρι μου θα φαινόταν στο πλάνο. Το καλύψαμε με make up. Μου το καθάρισε μετά γιατρός, αλλά δυστυχώς υπήρξε μόλυνση και δημιουργήθηκε στο δάκτυλο ένα καρούμπαλο. Βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση. Όταν του εξήγησα πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχασα μία δουλειά, το δέχθηκε και προχώρησε στην πλαστική.

Έχεις σκεφτεί να κάνεις άλλη επέμβαση;

Όχι, ποτέ.

Μπότοξ;

Ίσως κάνω κάποια στιγμή δεν ξέρω. Ξέρεις, μικρή δεν ήμουν πολύ όμορφη. Και αργότερα μου έκαναν κάποια σχόλια και για το χρώμα του δέρματος μου, ότι είμαι πολύ σκουρόχρωμη για μοντέλο.

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας