Πλούσιες βλεφαρίδες για πάντα-Τι να κάνεις!


Οι βλεφαρίδες είναι το δυνατό όπλο μας όπλο για έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα. Για να αποκτήσεις πλούσιες βλεφαρίδες  δεν χρειάζεται να βάλεις ψεύτικες αλλά να ακολουθήσεις μερικά tips που σχετίζονται με την αγαπημένη μας  μάσκαρα!

Το βασικό εργαλείο. Το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δώσεις μήκος στις βλεφαρίδες σου με δύο απλές κινήσεις. Πρόσεξε κατά τη διάρκεια που κλίνεις το ψαλίδι μην κάνεις κάποια απότομη κίνηση και ζέστανε το με το πιστολάκι πριν το χρησιμοποιήσεις για καλύτερο αποτέλεσμα.

Χτένισε τις βλεφαρίδες σου πριν βάλεις μάσκαρα. Ένα ειδικό χτενάκι –το οποίο θα βρεις παντού- θα ξεχωρίσει του κόμπους που ίσως έχεις και έτσι θα απλωθεί πιο εύκολα η μάσκαρα.

Αν νιώθεις πως οι βλεφαρίδες σου είναι αδύναμες, ξηρές ή αραιώνουν σιγά σιγά, τότε δοκίμασε να απλώσεις μία μικρή ποσότητα βαζελίνης (ή αμυγδαλέλαιο)  λίγο πριν πας για ύπνο. Η βαζελίνη θα δυναμώσει τις βλεφαρίδες σου και θα λειτουργήσει σαν μάσκα θεραπείας

Όσον αφορά το πώς να απλώσεις τη μάσκαρα εμείς προτείνουμε τον εξής τρόπο: Kάνε αργές, απλές και προσεκτικές κινήσεις με το βουρτσάκι! Εκτός του ότι δεν θέλεις να λερωθείς, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις σωστές κινήσεις όταν απλώνεις το προϊόν στις βλεφαρίδες! Ήρεμες, πάνω κάτω και ζιγκ-ζαγκ κινήσεις θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που θέλεις!

 

Estee Lauder 35 ευρώ

Maybelline New York

DIOR 18,20 ευρώ

Estee Lauder DW Zero Smudge

Xcess3D Mascara Erre Due 14,30 ευρώ

DIOR 25,63 ευρώ

BODY SHOP 13,20 ευρώ

ESTEE LAUDER 25 ευρώ

Lancome 27,50 ευρώ

Loreal 14 ευρώ

Extreme Long Mascara Erre Due 12,50 ευρώ