Πλαστικές στo GNTM: Ο Ανδρέας Φουστάνος εξηγεί ποιο είναι το λάθος

GNTM

Ο πλαστικός χειρούργος των διασήμων μιλάει για τις πλαστικές επεμβάσεις 

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία με αφορμή τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες καταφεύγουν νεαρά κορίτσια, ιδίως αυτά που θέλουν να ασχοληθούν με το modeling. Η κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model, μάλιστα, απέρριψε διαγωνιζόμενες που εμφανώς είχαν προχωρήσει σε πλαστικές επεμβάσεις, ανάμεσά τους και την Ιωάννα Μπέλλα, που στη συνέχεια κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Η Ηρώ Δημητροπούλου που «κόπηκε» στο GΝΤΜ για τις πλαστικές απαντά «δεν κάνω για τα δεδομένα της Ελλάδας»

Ο ντόρος, λοιπόν, που έχει δημιουργηθεί οδήγησε την εκπομπή του Happy Day στο γραφείο που πλέον κατάλληλου για να μιλήσει για το θέμα, του πλαστικού χειρούργου Ανδρέα Φουστάνου, ο οποίος εξήγησε: «Μια καλή παρέμβαση δεν πρέπει να είναι αντιληπτή από κανέναν, ούτε από εμένα τον ίδιο!»

Ο Φουστάνος εξήγησε ότι αυτό είναι και το μυστικό της καλής πλαστικής χειρουργικής, που όμως δεν το κατέχουν όλοι, ενώ είπε στην κάμερα της εκπομπής ότι είναι δουλειά του πλαστικού να καθοδηγήσει την πελάτισσα ή τον πελάτη σου στη σωστή κατεύθυνση: «Αν έρθει μία κοπέλα μικρόσωμη, αδύνατη και σου πει “κάνε μου το στήθος πέντε νούμερο;”, είναι ωραίο; Μπορεί η κοπέλα να μην το έχει συνειδητοποιήσει, ο πλαστικός χειρουργός πρέπει να τη βάλει στο σωστό δρόμο. Προσωπικά, είμαι κάθετος, αν θεωρήσω ότι αυτό που θα κάνω δεν είναι ωραίο, δεν θα το κάνω, σε καμία γυναίκα».

Ο Ανδρέας Φουστάνος ρωτήθηκε, βεβαίως, και για τους Έλληνες celebrities που έχουν κάνει πλαστικές και είπε την ατάκα: «Οι δημοσιογράφοι νομίζετε ότι έχουν κάνει πλαστικές αυτές οι κυρίες που δεν έχουν κάνει και όχι αυτές που έχουν κάνει!»

Δείτε το video: