Πιτσάκια με βάση κολοκυθιού!


Πιτσάκια με βάση κολοκυθιού. Για ένα βραδινό απολαυστικό και με πολύ λίγες θερμίδες!

Τι θα χρειαστείς

2 μεγάλα κολοκύθια κομμένα σε ροδέλες

Λάδι

Αλάτι και πιπέρι

¼ του φλιτζανιού σάλτσα μαρινάρα

½ του φλιτζανιού τριμμένη μοτσαρέλα

¼ του φλιτζανιού μίνι κομμάτια πεπερόνι

Ιταλικά καρυκεύματα για το πασπάλισμα

Πώς θα το φτιάξεις

Πέρασε και από τις δύο πλευρές τα κολοκυθάκια με ελαιόλαδο. Πασπάλισε με αλάτι και πιπέρι. Ψήσε τα κολοκυθάκια στην σχάρα για 2 λεπτά την κάθε πλευρά. Τοποθέτησε τα μαγειρεμένα κολοκυθάκια σε ένα φύλλο ψησίματος. Πρόσθεσε σε κάθε κολοκύθι σάλτσα, πεπερόνι και τυρί. Ψήσε για 1-3 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί. Σέρβιρε πασπαλίζοντας με ιταλικά καρυκεύματα. Καλή σου όρεξη!