Παντρεύεται η Βάσω Λασκαράκη; Τι ευχάριστα νέα;!

Vaso

Οι φήμες θέλουν την ηθοποιό και το σύντροφό της να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Βάσω Λασκαράκη, μετά το διαζύγιο της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του σεφ, Λευτέρη Σουλτάτου. Μάλιστα, το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο που σύντομα σκοπεύει να μετακομίσει κάτω από την ίδια στέγη.

Μάλιστα, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η ηθοποιός είχε αφήσει να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε … «ανακατατάξεις» και δήλωσε ότι «δεν έχουμε βρει ακόμα τους ρυθμούς μας, μετά το καλοκαίρι».

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε την πιο γλυκιά φωτογραφία του ζευγαριού

Το υπονοούμενο της Λασκαράκη ήταν μάλλον ξεκάθαρο, και την είδηση ότι ψάχνουν να βρουν σπίτι με τον σύντροφό της για να μετακομίσουν την επιβεβαίωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, ενώ μετέφερε και μια φήμη ότι το ζευγάρι σκοπεύει να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας!

«Μου λέει μια φίλη τις προάλλες “δεν τα ξέρεις; Το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο και τα πάει τόσο καλά που πολύ σύντομα θα έχουμε κι άλλα καλά νέα…”»,  είπε η Σταματίνα και συνέχισε: «Οι καλές γλώσσες λένε ότι η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν, αναζητούν τη στέγη που θα στεγάσει τον έρωτά τους, είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, και αυτό είναι κάτι που δεν το κρύβουν… Δεν είχε διστάσει να μιλήσει για τον σύντροφό της, το δαχτυλίδι, δεν μας είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια…»

Η Σταματίνα Τσιμτιλή, όμως, είχε ακόμα μια ευχάριστη είδηση: «Η ίδια φίλη, που έχει και καλό ρεπορτάζ, μου είπε επίσης ότι μέχρι τα Χριστούγεννα μπορεί να έχουμε κι άλλα ευχάριστα γεγονότα, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!» . Βέβαια, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν ισχύει ο γάμος, η συγκατοίκηση ισχύει σίγουρα, αλλά δεν ξέρω αν θα παντρευτούν τόσο σύντομα…»

Δείτε τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day: