Παγωτό με ζαχαρούχο γάλα, μέλι και θαλασσινό αλάτι. Για ένα δροσιστικό πρωινό!
Τι θα χρειαστείς
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
397γραμ. ζαχαρούχο
¼ του φλιτζανιού μέλι
½ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
Πώς θα το φτιάξεις
Σε ένα μίξερ πρόσθεσε την κρέμα γάλακτος και ανακάτεψε ελαφρά. Ξεκίνησε να ανακατεύεις σε χαμηλή ταχύτητα. Στην συνέχεια αύξησε σταδιακά την ταχύτητα σε υψηλή. Ανακάτεψε την κρέμα γάλακτος για 2 λεπτά. Πρόσθεσε το ζαχαρούχο, το μέλι και το αλάτι στην χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Ανακάτεψε όλα τα υλικά μέχρι να συνδυαστούν. Ρίξε το μίγμα σε ένα δοχείο με καπάκι και πρόσθεσε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες. Πρόσθεσε το παγωτό σε κύπελλα και γαρνίρισε με μέλι και με μια πρέζα θαλασσινό αλάτι.