Παγωμένη μους σοκολάτας με λικέρ!

MOUSSE

Παγωμένη μους σοκολάτας με λικέρ. Μια τέλεια καλοκαιρινή μους που θα ήταν σίγουρα υπέροχη για ένα καλοκαιρινό πρωινό!

Τι θα χρειαστείς

2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος

4 κουταλιές της σούπας λικέρ αμύγδαλο

½ του φλιτζανιού σιρόπι σοκολάτας

Θήκες για cup cakes

Πώς θα το φτιάξεις

Σε ένα μίξερ χτύπα την παγωμένη κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Πρόσθεσε το λικέρ και το σιρόπι σοκολάτας. Πρόσθεσε το μίγμα σε θήκες για cup cake και τοποθέτησε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες. Πριν σερβίρεις βγάλε από την κατάψυξη και τοποθέτησε για 15 λεπτά στο ψυγείο. Πασπάλισε με κακάο και καλή απόλαυση!