Πήρε έμπνευση η Κατερίνα Παπουτσάκη για το νέο της κούρεμα από το GNTM;


Το σχόλιο του follower της Κατερίνας Παπουτσάκη στο Instagram για το νέο της κούρεμα

Το καρέ είναι η top επιλογή στα γυναικεία κουρέματα από πέρυσι ενώ και φέτος το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στα κουρέματα πολλών celebrities αλλά και fashion influencers δείχνοντας μας πως το καρέ κούρεμα ήρθε για να μείνει. Η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο κοντό κούρεμα το καλοκαίρι και της ταίριαζε πολύ όμως η ηθοποιός επέλεξε να το αλλάξει και να το κάνει ακόμα πιο κοντό αλλά και πιο ξανθό!

Η Κατερίνα στη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε το νέο της hair look γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: "Πιο κοντά και πιο ξανθά από ποτέ". Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα comments έπεσαν βροχή ενώ μία follower της απόρησε εάν έχει εμπνευστεί το νέο της κούρεμα από την Άννα Αμανατίδου του GNTM η οποία στο make over που επέβαλλαν στις διαγωνιζόμενες έκοψε τα μακριά μαλλιά της ένα πολύ κοντό καρέ.

Από όπου και να πήρε έμπνευση η Κατερίνα Παπουτσάκη για να κόψει τα μαλλιά της σε κοντό καρέ δεν έχει καμία σημασία γιατί είναι υπέροχα, και στο κάτω κάτω οι περισσότερες από εμάς σε κάποια φάση της ζωής μας έχουμε εμπνευστεί από ένα ωραίο κούρεμα και μας γεννήθηκε η επιθυμία να κόψουμε και εμείς τα μαλλιά μας έτσι.

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας