Οffice Beauty Look: Τράβηξε τα βλέμματα με το σωστό μακιγιάζ!


Mπορεί να βρίσκεσαι σε μία εξωτική παραλία όσο εμείς σου προτείνουμε μερικά tips για το office beauty look αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Όταν επιστρέψεις ακολούθησε τις συμβουλές μας και δείξε πιο ανανεωμένη από ποτέ!

1.Πες ναι στο απαλό μακιγιάζ! Μία βάση, μία μάσκαρα, ένα eyliner και λίγο lip balm είναι αυτά που χρειάζεσαι οπωσδήποτε στο γραφείο! Αν δεν έχεις χρόνο ή βαριέσαι τότε φόρεσε μόνο αυτά και θα είσαι natural και fresh!

2.Δίνε βάση σε διαφορετικά σημεία του προσώπου σου! Αφού τη Δευτέρα τονίσεις τα χείλη σου, προτίμησε την Τρίτη να βάψεις λίγο παραπάνω τα χείλη σου ή την Τετάρτη να κάνεις ένα πιο natural look!

3.To ρουζ θα σε κάνει να δείχνεις πιο νέα. Το ροζ χρώμα είναι το χρώμα της υγείας και της νεότητας! Αν έχεις κάνει ένα πιο φυσικό βάψιμο τότε το ρουζ θα αναδείξει τα μήλα σου και θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο γλυκιά.

4.Mην ξεχνάς το eyeliner! Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο αν ξέρεις να βάζεις σωστά το eyeliner τότε εκείνο θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και θα φαίνεσαι διακριτικά αλλά ωραία βαμμένη!

 

CREME BLUSH YSL 35,01 ευρώ

Korres blush 25,30 ευρώ

LANCOME 44,10 ευρώ

Dior 23 ευρώ

Sephora 27,50 ευρώ

Lancôme 22 ευρώ

DIOR 29,44 ευρώ

Clinique 20,61 ευρώ

Maybelline 15 ευρώ

ESTEE LAUDER 23,80 ευρώ

Consealer Erre Due 12,50 ευρώ

Clinique 24,50 ευρώ

Dior 44 ευρώ