Ο Gus μας μαγειρεύει μοσχάρι με μπύρα, μπέικον και φέτα

Ο Gus μας μαγειρεύει μοσχάρι με μπύρα, μπέικον και φέτα

Ψάχνεις μία πρωτότυπη συνταγή για να μαγειρέψεις το μοσχαράκι, που αγόρασες; Τι θα έλεγες να ρίξεις μια ματιά στη συνταγή του Gus για μοσχάρι με μπύρα, μπέικον και φέτα;
Υλικά που θα χρειαστείς:

2 κρεμμύδια

1 κ.σ. σκόρδο λιωμένο

120 γρ. μπέικον κομμένο σε κυβάκια

500 γρ. μοσχάρι κομμένο σε κύβους

1/4 φλ. αλεύρι αλατοπιπερωμένο

1 φλ. μπύρα

1 κ.σ. μουστάρδα Dijon

50 γρ. τοματοπελτές

1 κ.γλ. καπνιστή πάπρικα

3 φλ. ζωμός βοδινού

1 φλ. νερό

1 πατάτα κομμένη σε κύβους

125 γρ. μανιτάρια

100 γρ. φέτα

2 κ.γλ. ελαιόλαδο

φρέσκος βασιλικός

Μπορείς να δεις την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο του JOY, που ακολουθεί.