Ο Τζώρτζης Παπανικολάου μιλάει για το MasterChef: «Θα έπρεπε να είμαι πιο ανταγωνιστικός»

Τζώρτζης + Παπανικολάου

O πρώην παίκτης του MasterChef απάντησε για όλους και για όλα

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου υπήρξε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του δημοφιλούς reality μαγειρικής, MasterChef 2,  καθώς συχνά έμπαινε στο στόχαστρο των τηλεθεατών για κάποιες από τις απόψεις του για το παιχνίδι, τις μαγειρικές του ικανότητες, τους συμπαίκτες τους, αλλά και τις «κόντρες» του με κάποιους από αυτούς, ιδίως εκείνη με τη Γωγώ Κωστάκη.

Ο παίκτης, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και απάντησε για όλα και για όλους:

Για την επιστροφή της Μάγκυ στο σπίτι

Όταν επέστρεψε η Μάγκυ στο MasterChef είπα ότι είναι ανήθικο, γιατί οι περισσότεροι, και κάποιοι που δεν το εξέφρασαν μπροστά στην κάμερα, τη Μάγκυ τη θέλουμε στο σπίτι, αλλά τα νεύρα ήταν πολλά… Με τη Μάγκυ τα βρήκαμε.

Για τη Γωγώ

Εγώ από την πρώτη μέρα που μπήκα στον διαγωνισμό δεν είναι ότι άλλαξα, ό,τι ήθελα το έλεγα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φάω τόσο κράξιμο από τη Γωγώ σε προσωπικό επίπεδο. Ποτέ δεν την έκρινα σαν άνθρωπο, την έκρινα μέσα στον διαγωνισμό. Όλα ξεκίνησαν από την ασυλία της γευσιγνωσίας. Η δοκιμασία στον δεύτερο γύρο ήταν μια τάρτα [...] Δεν πίστευα ότι έπρεπε να βοηθήσω έναν μάγειρα με 5 χρόνια προϋπηρεσία, πώς θα στήσει μία τάρτα όπου όλα ήταν έτοιμα. Εκείνη τη στιγμή η Γωγώ κατάλαβε ότι δεν την υπερασπιζόμαστε και ξεκίνησε όλα αυτά. Σε μια συζήτηση στο σπίτι όταν όλοι είπαν «θα σε ψηφίσουμε», είπε: «Παιδιά, εγώ δεν θέλω καμία βοήθεια ξανά από τον εξώστη. Και που μου τη δώσατε, τι έγινε»; Δεν είναι ότι έκανα κάτι. Υπήρχε ποτέ καμία δοκιμασία αποχώρησης που δεν στήριξα τη Γωγώ; Όσο προχωρά ένας μαγειρικός διαγωνισμός, πρέπει να έχεις και κάποια εφόδια για να παραμένεις στον διαγωνισμό.

Για τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη

Είμαι όπως είμαι έξω, δεν έχω κάτι κακό, δεν βρίζω. Είναι κακό να είσαι ο εαυτός σου; Πίστευα ότι θα νικήσει με το γλυκό και τελικά τον κατάφερα, είναι κακό να είσαι ο εαυτός σου;

Στην ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για το αν έχει μετανιώσει για κάτι στο παιχνίδι:

Την επιλογή του τι θα παίξει μέσα σε ένα επεισόδιο, δεν την είχα εγώ. Μπορεί να πιαστούν σε μια ατάκα μου και να φύγουν άλλα τόσα που έχω πει. Όταν τα έλεγα, έλεγα «τα είπα, ξαλάφρωσα». Όταν βγήκα και τα είδα είπα «Ωχ»! Αν με ρώταγες αν ξανάμπαινα τι θα έκανα, θα ήμουν πιο καυστικός. Βγαίνοντας, πιστεύω ότι έχω προσβληθεί περισσότερο από πάρα πολλούς. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είμαι πιο ανταγωνιστικός.

Δες όλη τη συνέντευξη του Τζώρτζη Παπανικολάου:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας