Ο Άνθιμος Ανανιάδης σε τρυφερές στιγμές με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Άνθιμος + Ανανιάδης

Πατέρας για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Άνθιμος Ανανιάδης, καθώς η σύντροφός του, Μαρία Νεφέλη Γαζή, είναι έγκυος. Μάλιστα, η είδηση της εγκυμοσύνη έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες (διάβασε εδώ λεπτομέρειες), αν και η νεαρή ηθοποιός διανύει ήδη τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Τα στιγμιότυπα, μάλιστα, που αποκάλυψαν το ευτυχές γεγονός είναι από βραδινή έξοδο του ζευγαριού, μέσα στις γιορτές, και σ’ αυτά μπορεί κανείς να δει ξεκάθαρα τη φουσκωμένη κοιλιά της Μαρίας Νεφέλης, με τον ηθοποιό να τη χαϊδεύει τρυφερά στην περιοχή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Ηλίας Βρεττός και η Γαζή φορούσε ένα στενό μίνι φόρεμα που διέγραφε την «κοιλίτσα» της. Φυσικά, δεν έλειψαν τα τρυφερά ενσταντανέ ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ ο ηθοποιός δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά του την αγαπημένη του.

Το ζευγάρι περιμένει αγοράκι ενώ ετοιμάζεται να κάνει και τον γάμο του (...αν και προσέξαμε ότι στο δεξί της χέρι η Μαρία Νεφέλη φοράει ένα δαχτυλίδι που μοιάζει με βέρα! Λέτε;)

7077_ANTHIMOS_ANANIADIS_NEFELI_GAZI_24122017