Οριστικό τέρμα στο «κρυφτούλι»: Η Kylie Jenner γέννησε και τα αποκάλυψε όλα με τη μία!

Kylie Jenner

Τέλος στις φήμες και τις υποθέσεις έβαλε η 20χρονη σταρ με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου αποκάλυψε ότι έγινε μητέρα

Η Kylie Jenner γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει πια, όπως συνέβαινε έως τώρα. Το ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια με ένα post στο οποίο απολογείται στους fans της που έπρεπε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της, ενώ δεν κρύβει την ευτυχία που ζει αυτή τη στιγμή.

«Συγνώμη που σας κράτησα στο σκοτάδι μέσα σε όλες αυτές . Καταλαβαίνω πως είχατε συνηθίσει να σας έχω μαζί μου σε όλα τα ταξίδια μου. Η εγκυμοσύνη μου όμως ήταν ένα από αυτά που επέλεξα να μην το κάνω μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ήξερα πως πρέπει να προετοιμαστώ γι’ αυτόν τον ρόλο - ζωής με θετική ενέργεια, χωρίς στρες και πάνω απ’ όλα υγιής. Δεν υπήρχε κάποια “σας την έφερα” ζωή, η κάποια πληρωμένη έκπληξη. Ήξερα ότι το μωρό μου θα βίωνε το στρες και κάθε συναίσθημα, οπότε επέλεξα να το κάνω μ’ αυτό τον τρόπο για τη ζωούλα που κουβαλούσα και την ευτυχία μας.

Η εγκυμοσύνη ήταν για μένα η πιο όμορφη εμπειρία που άλλαξε όλη μου τη ζωή και πραγματικά θα μου λείψει πολύ όλο αυτό. Εκτιμώ πολύ τους φίλους και ειδικότερα την οικογένεια μου που με βοήθησε να γίνει αυτή η σημαντική στιγμή όσο πιο ιδιωτική μπορούσε. Το όμορφο και υγιές κοριτσάκι μου γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου και απλά δεν μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σας αυτήν την ευλογία. Ποτέ δεν ένιωσα τόση αγάπη και ευτυχία μαζί. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».

Η ανάρτηση της Kylie Jenner

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Η Kylie, μάλιστα, δεν περιορίστηκε στην αποκάλυψη – απολογία, αλλά έδωσε στη δημοσιότητα και ένα video στο οποίο μπορείς να δει κανείς διάφορα στιγμιότυπα από όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνη της, με τον σύντροφό της, και πατέρα της κόρης της, Travis Scott, αλλά και τον τοκετό. Και στο τέλος, φυσικά, βλέπουμε και τη μπέμπα της (το όνομα της οποίας δεν έχει κάνει ακόμα γνωστό).

To video αφιέρωμα στην κόρη της Kylie, που από χθες έχουν παρακολουθήσει 22,806,035 άτομα: