Οργάνωσε το τέλειο μασκέ πάρτι σπίτι σου!

pocus

Αν η παρέα δεν έχει όρεξη να πάρει τους δρόμους και να τρέχει στα αποκριάτικα πάρτι που διοργανώνουν διάφορα μπαρ, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Γίνε εσύ η καλύτερη οικοδέσποινα, οργανώνοντας για τους φίλους σου το τέλειο μασκέ πάρτι. Βασικά συστατικά: θετική διάθεση, καλή μουσική και άφθονο αλκοόλ. Ίσως και μερικά πραγματάκια ακόμα...

Στείλε προσκλήσεις! Προετοίμασε τους καλεσμένους σου για το τι να περιμένουν με μια χαρούμενη πρόσκληση.

Αν και δεν χρειάζεται υπερβολικό φαγητό, μιας που το θέμα είναι να πιείτε και να χορέψετε, δεν μπορείτε να τη βγάλετε ξεροσφύρι. Ετοίμασε κάτι εύκολο που να τρώγεται στα όρθια. Τα μίνι burgers αποτελούν μια θαυμάσια ιδέα.

Φτιάξε μια γωνιά με γλυκά και fingerfood, ώστε να έχουν κάτι να συνοδεύουν το ποτό τους οι καλεσμένοι σου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το τελευταίο που σου χρειάζεται είναι να πλένεις πιάτα. Χρησιμοποίησε πιάτα και ποτήρια μιας χρήσης και φυσικά χάρτινες συσκευασίες.

Φρόντισε να υπάρχει άφθονο ποτό. Για να μην βγεις εκτός budget, μπορείς να ζητήσεις από τους φίλους σου να φέρει ο καθένας από ένα ποτό.

Δώσε μια ιδιαίτερη νότα στο πάρτι με τα κατάλληλα αντικείμενα.

Οι σερπαντίνες δεν πρέπει να λείπουν...

...όπως και ο χαρτοπόλεμος.

Ίσως και μερικές σαπουνόφουσκες;

Βρες κάτι που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά και θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σου.

Φρόντισε να έχεις επιπλέον αποκριάτικα αξεσουάρ για αυτούς που δεν πρόλαβαν να μασκαρευτούν ή άλλαξαν γνώμη τελευταία στιγμή.

Κάντε διαγωνισμό καλύτερης στολής!

Βοήθησε τους καλεσμένους σου να κινηθούν άνετα μέσα στον χώρο, δείχνοντάς τους που θα βρουν το καθετί.

Η μουσική είναι ό,τι πιο σημαντικό για την επιτυχία ενός πάρτι. Φρόντισε να την έχεις επιλέξει σωστά, για να μην καθίσει κανένας όλο το βράδυ.